SALE

Kussens

Van Cadsand Hoofdkussen

€ 119,- € 79,-

Over
Van Cadsand Hoofdkussen

Rest your head.

Ook het kussen is van groot belang voor een goede lichaamshouding tijdens het slapen. Daarom is het Van Cadsand kussen ontwikkeld op basis van wetenschappelijke inzichten. Het heerlijk zachte kussen is vormvast en past zich goed aan, waardoor je een ideale ondersteuning krijgt.

 • Extra's

  Extra's

  - Anti-allergisch 

  - Wasbare tijk

   

  Extra's
 • Vorm

  Vorm

  Een traditioneel gevormd hoofkussen met de perfecte ondersteuning en een drukverlagend karakter.

  Vorm
 • Materialen

  Materialen

  Het Van Cadsand hoofdkussen is gemaakt van geperforeerde natuurlatex voor een optimale ventilatie en veerkracht. De sloop is gemaakt van wasbaar Tencel en voelt zo zacht als zijde en houd je lichaamstemperatuur perfect in balans.

  Materialen
 • Maat

  Maat

  Het Van Cadsand hoofdkussen heeft een optimale afmeting en pasvorm voor je kussenslopen. 60/70

  In 3 hoogtes: laag X1, midden X2 en hoog X3.

  Maat

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.