Kussens

M Line Hoofdkussen Athletic Pillow

€ 159,-

Over
M Line Hoofdkussen Athletic Pillow

De Athetic Pillow van Mline is een aangenaam kussen met goede een ondersteuning in de hals, nek en schouders.

De Athletic Pillow van M Line is een aangenaam kussen met een goede onderstuining in de hals, nek en schouders. Het is gemaakt van visco-elastisch schuim, oftewel traagschuim. Door de bijzondere vorm van dit kussen wordt tijdens het slapen je wervelkolom gestrekt, wat zorgt voor een betere bloedcirculatie en volledig ontspannen nekspieren. 

 • Materiaal

  Materiaal

  De Athletic Pillow van M Line bestaat uit de volgende materialen. De vulling is gemaakt van visco elastisch schuim, oftwel traagschuim genoemd. Het materiaal van de tijk bestaat uit 15% viscose en 85% polyester.

  Materiaal
 • Maten

  Maten

  De Athletic Pillow van M Line is in een maat te verkrijgen namelijk 50 x 36 x 12 cm, de hoogte van het kussen is dus 12cm.

  Maten
 • Slaaphouding

  Slaaphouding

  De M Line Athletic is een medium stevig kussen met een aangenamen ondersteuning in de hals, nek en schouders. Dit kussen is geschikt voor zij, rug en buikslapers.

  Slaaphouding
 • Hygiëne

  Hygiëne

  Hygiëne is altijd fijn en belangrijk om je kussen lang goed te houden. Hier een paar tips: Lucht je kussen regelmatig, leg hem niet in het felle zonlicht. Ook een tip is dat je niet met nat haar op je kussen gaat liggen. Het is daarbij ook fijn dat de tijk van het kussen wasbaar is op 60 graden, maar steek hem niet in de droger. 

  Hygiëne

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.