Kussens

M Line Hoofdkussen Athletic Pillow

€ 159,-

Over
M Line Hoofdkussen Athletic Pillow

Sleep well. Move better.

Dankzij het M line Athletic Pillow strek je wervelkolom zich 's nachts weer, ontspannen je spieren optimaal en circuleert je bloed beter. Je begint de dag in topvorm!

 

 • De uitvinder

  De uitvinder

  Het gepatenteerde Athletic Pillow is een uitvinding van Gerard Guez, geroemd osteopaat en fysiotherapeut in Parijs en Barcelona.

  De uitvinder
 • De vorm

  De vorm

  Het Athletic Pillow van M Line is ergonomisch vormgegeven, de trechtervormige uitholling in het hoofdkussen houd je hoofd in de beste positie. Zo blijf je recht en stabiel liggen.

  Door de schouderuitsparing krijgen je hals-, nek- en schouderspieren de kans optimaal te ontspannen en te herstellen.

  De nekgleuf houd je nek en daarmee je hoofd in het midden van het kussen. Je hals blijft vrij, voor een optimale bloedcirculatie naar het hoofd.

  Slaap je op je zij, dan voorkomt de ooruitsparing dat je oor wordt ingedrukt. Daarnaast biedt de extra uitsparing optimale ventilatie.

  De vorm
 • Universeel

  Universeel

  Het Athletic Pillow van M Line heeft een hoge en lage slaapzijde. Daarmee is het kussen voor iedereen geschikt.

  Universeel
 • Aanbeveling

  Aanbeveling

  Het Athletic Pillow van M Line wordt aanbevolen door de Whiplash Stichting Nederland.

  Aanbeveling

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.