SALE

Kussens

M Line Hoofdkussen Energy Pillow groot

€ 99,-

Over
M Line Hoofdkussen Energy Pillow groot

Te vormen zoals jij dat wenst.

Ook je hoofdkussen draagt bij aan een goede nachtrust. Alle M Line kussens zijn gemaakt van revolutionair visco elastisch M Line materiaal. M Line kussens zorgen ervoor dat u een ontspannen slaaphouding aanneemt. Want als je hoofd goed ligt, zullen ook je nek en ruggewervel een ontspannen houding aannemen. Bovendien zorgen deze kussens, net als de Slow Motion matrassen, voor een maximale ventilatie en hygiene tijdens uw slaap. 

 

 

 • Vulling

  Vulling

  Hoofdkussen M Line Energy Pillow bestaat uit visco-elastische schuimvlokken, gecombineerd met Comforel. De visco elastische schuimvlokken hechten niet aan elkaar, waardoor deze combinatie in de vulling het kussen steeds optimaal ventileert. Door de andere mengverhouding van de visco-elastische schuimvlokken en het comforel voelt de Energie Pilloiw 2 steviger aan dan de Pillow1.

  Vulling
 • Vorm

  Vorm

  De Energy Pillows zijn voorzien van een 3D binnenhoes, die zorgt voor optimale ventilatie. Zelfs de vulling is aan te passen naar eigen voorkeur. Zo kan de hoogte en stevigheid van de Energy Pillows worden afgestemd aan de persoonlijke wensen van iedere gebruiker.

   

  Vorm
 • Universeel

  Universeel

  Dit hoofdkussen van M line uit de Energie Pillow lijn biedt de uitkomst voor mensen die geen voorgevormd kussen willen. Met de Energy Pillow ervaar je optimale drukverdeling. Bovendien komen je nek- en ruggenwervels tot rust. Hierdoor geniet je van een heerlijke nachtrust tijdens het slapen.

  Universeel
 • Hygiëne

  Hygiëne

  Alle M Line hoofdkussens zorgen voor een maximale ventilatie tijdens je slaap. Tevens is de antibacteriele hoes afritsbaar en wasbaar.

  Hygiëne

Advies van onze slaapadviseurs

Kom langs voor advies op maat

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies! 

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp