SALE

Kussens

M Line Hoofdkussen Fit Pillow

€ 89,- € 66,-

Over
M Line Hoofdkussen Fit Pillow

Zacht en veerkrachtig

Het M Line Fit Pillow past zich door de drie seperate kamers volledig aan naar de wisselende ligpositie van je lichaam. Doordat je hoofd goed in lijn blijft met je favoriete lighouding, word je iedere dag fit wakker!

 • Vulling

  Vulling

  Uiteraard zijn de drie separate kamers en de nekuitsparing niet de enige specificaties die de Fit Pillow zo bijzonder maken. Zo beschikt dit kussen van M line tevens over een innovatief, functionele vezel met de naam DACRON HALLOFIL active. Deze indrukwekkende vezels worden regelmatig in de sportwereld gebruikt. Daar zijn de vezels een bewezen technologie. M line heeft de vezels vervolgens geoptimaliseerd voor beddengoed. Het resultaat is een kussen met perfecte afvoer van transpiratievocht. Bovendien ervaar je een aangenaam comfort dankzij de zachte vezels. Wanneer je op zoek bent naar een heerlijk zacht, soepel en fris hoofdkussen, dan is de Fit Pillow zeker een aanrader.

  Vulling
 • Vorm

  Vorm

  Wat de Fit Pillow bijzonder maakt, is te vinden binnenin het kussen. Zo bestaat de Fit Pillow uit drie losse kamers. Deze separate kamers passen zich volledig aan naar de wisselende ligpositie van je lichaam tijdens het slapen. Hierdoor ervaar je optimale ondersteuning en drukverdeling, zelfs tijdens de meest drukke avonden. De losse kamers van het kussen zorgen er namelijk voor dat je hoofd goed in lijn blijft met je favoriete lighouding. Bovendien garandeert de nekuitsparing van dit kussen dat je schouders optimaal aansluiten aan het kussen.

  Vorm
 • Universeel

  Universeel

  Een geschikt hoofdkussen draagt bij aan een goede nachtrust. Daarom is het belangrijk dat je een kussen kiest die perfect aansluit aan je wensen en slaapgewoonten. Ben je bijvoorbeeld erg actief tijdens je slaap? Wissel je regelmatig van ligpositie? In dat geval is de M line Fit Pillow de beste kussen voor jou. De Fit Pillow van M line past zich namelijk volledig aan je lighouding aan, dankzij de innovatieve technieken die erin verwerkt zijn. Hierdoor geniet je van optimaal comfort. 

  Universeel
 • Hygiëne

  Hygiëne

  Alle M Line hoofdkussens zorgen voor een maximale ventilatie tijdens je slaap. De Fit Pillow is voorzien van een wasbare katoenen tijk, welke in een vezeldichte binding zit. Hierdoor slaapt u heerlijk ontspannen op een zacht en fris hoofdkussen.

  Hygiëne

Kom langs

Bezoek
onze showroom

Onze winkel is 1e en 2e pinksterdag gesloten.

Vanwege de huidige situatie kun je buiten onze openingstijden, in de avond van 17.00-20.00 uur, naar wens een afspraak maken, zodat wij je vrijblijvend, persoonlijk kunnen adviseren. Uiteraard houden wij ons strikt aan de hygiëne maatregelen volgens het RIVM.

Je kan een afspraak maken door het  contactformulier in te vullen.

Ook in deze tijd helpen wij u graag aan een gezonde nachtrust.

Vakantiesluiting van 16 t/m 20 augustus.