Kussens

Silvana Support hoofdkussen Cristal

€ 139,95

Over
Silvana Support hoofdkussen Cristal

Een stevig neksteunkussen

Dit Silvana Cristal hoofdkussen is een stevig kussen uit de Silvana Support serie. De neksteun is stevig en extra ondersteunend. Cristal heeft 3 bovenvakken. 

 • Materialen

  Materialen

  De neksteun is gemaakt van Vita Talalay latex en is stevig en extra ondersteunend. De 3 bovenvakken zijn gevuld met Vita Talalay latex mini-sticks en Comforel vezelbolletjes.

  (Hoofdkussen Cristal is niet wasbaar) 

  Materialen
 • Maten

  Maten

  De afmeting van hoofdkussen Cristal is 60/70 cm.

  Maten
 • Labels

  Labels

  -Het Oeko-Tex® standard 100 keurmerk is er onder andere voor kleding, speelgoed en beddengoed dat is getest op stoffen die (mogelijk) schadelijk zijn voor de gezondheid.

  -De Sanitized® behandeling maakt kussens schimmel- en bacterie-werend. Hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. De werking is bovendien extra vochtregulerend.

   

  Labels
 • Eigenschappen

  Eigenschappen

  De buitenkant bestaat uit 100% hoogwaardige katoen en door de speciale behandeling met Sanitized® is het kussen bacterie-, schimmel, en huisstofmijtwerend.

  Eigenschappen

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.