Kussens

Silvana Support hoofdkussen Cristal

€ 99,-

Over
Silvana Support hoofdkussen Cristal

Een stevig neksteunkussen

Dit Silvana Cristal hoofdkussen is een stevig kussen uit de Silvana Support serie. De neksteun is stevig en extra ondersteunend. Cristal heeft 3 bovenvakken. 

 • Materialen

  Materialen

  De neksteun is gemaakt van Vita Talalay latex en is stevig en extra ondersteunend. De 3 bovenvakken zijn gevuld met Vita Talalay latex mini-sticks en Comforel vezelbolletjes.

  (Hoofdkussen Cristal is niet wasbaar) 

  Materialen
 • Maten

  Maten

  De afmeting van hoofdkussen Cristal is 60/70 cm.

  Maten
 • Labels

  Labels

  -Het Oeko-Tex® standard 100 keurmerk is er onder andere voor kleding, speelgoed en beddengoed dat is getest op stoffen die (mogelijk) schadelijk zijn voor de gezondheid.

  -De Sanitized® behandeling maakt kussens schimmel- en bacterie-werend. Hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. De werking is bovendien extra vochtregulerend.

   

  Labels
 • Eigenschappen

  Eigenschappen

  De buitenkant bestaat uit 100% hoogwaardige katoen en door de speciale behandeling met Sanitized® is het kussen bacterie-, schimmel, en huisstofmijtwerend.

  Eigenschappen

Kom langs

Bezoek
onze showroom

Vanwege de huidige situatie kun je buiten onze openingstijden, in de avond van 17.00-20.00 uur, naar wens een afspraak maken, zodat wij je vrijblijvend, persoonlijk kunnen adviseren. Uiteraard houden wij ons strikt aan de hygiëne maatregelen volgens het RIVM.

Je kan een afspraak maken door het  contactformulier in te vullen.

Ook in deze tijd helpen wij u graag aan een gezonde nachtrust.

 

Vakantiesluiting van 16 t/m 20 augustus.