Kussens

Silvana Support hoofdkussen Emerald

€ 139,95

Over
Silvana Support hoofdkussen Emerald

Het medium neksteunkussen 

Dit Silvana Emerald hoofdkussen is het medium kussen uit de Silvana Support serie. De neksteun is iets zacht en goed ondersteunend. Verder heeft het hoofdkussen 3 bovenvakken.

 • Materialen

  Materialen

  De neksteun is gemaakt van Vita Talalay latex en is een beetje zacht en goed ondersteunend. De 3 bovenvakken zijn gevuld met Comforel Supreme vezelbolletjes.

  NB. De Silvana Support Emerald is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun.

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Hoofdkussen Emerald is verkrijgbaar in de afmeting 60/70.

  Maten
 • Labels

  Labels

   

  -Het Oeko-Tex® standard 100 keurmerk is er onder andere voor kleding, speelgoed en beddengoed dat is getest op stoffen die (mogelijk) schadelijk zijn voor de gezondheid.

  -De Sanitized® behandeling maakt kussens schimmel- en bacterie-werend. Hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. De werking is bovendien extra vochtregulerend.

  Labels
 • Eigenschappen

  Eigenschappen

  De buitenkant van de Emerald is van 100% katoen en behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend.

  Eigenschappen

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.