Kussens

Silvana Support hoofdkussen Emerald

€ 99,-

Over
Silvana Support hoofdkussen Emerald

Het medium neksteunkussen 

Dit Silvana Emerald hoofdkussen is het medium kussen uit de Silvana Support serie. De neksteun is iets zacht en goed ondersteunend. Verder heeft het hoofdkussen 3 bovenvakken.

 • Materialen

  Materialen

  De neksteun is gemaakt van Vita Talalay latex en is een beetje zacht en goed ondersteunend. De 3 bovenvakken zijn gevuld met Comforel Supreme vezelbolletjes.

  NB. De Silvana Support Emerald is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun.

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Hoofdkussen Emerald is verkrijgbaar in de afmeting 60/70.

  Maten
 • Labels

  Labels

   

  -Het Oeko-Tex® standard 100 keurmerk is er onder andere voor kleding, speelgoed en beddengoed dat is getest op stoffen die (mogelijk) schadelijk zijn voor de gezondheid.

  -De Sanitized® behandeling maakt kussens schimmel- en bacterie-werend. Hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. De werking is bovendien extra vochtregulerend.

  Labels
 • Eigenschappen

  Eigenschappen

  De buitenkant van de Emerald is van 100% katoen en behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend.

  Eigenschappen

Kom langs

Bezoek
onze showroom

Vanwege de huidige situatie kun je buiten onze openingstijden, in de avond van 17.00-20.00 uur, naar wens een afspraak maken, zodat wij je vrijblijvend, persoonlijk kunnen adviseren. Uiteraard houden wij ons strikt aan de hygiëne maatregelen volgens het RIVM.

Je kan een afspraak maken door het  contactformulier in te vullen.

Ook in deze tijd helpen wij u graag aan een gezonde nachtrust.

 

Vakantiesluiting van 16 t/m 20 augustus.