Kussens

Silvana Support hoofdkussen Fluorine

€ 99,-

Over
Silvana Support hoofdkussen Fluorine

Een redelijk stevig neksteunkussen

Dit Silvana Fluorine hoofdkussen is een redelijk stevig kussen uit de Silvana Support serie. De neksteun is een beetje stevig en extra ondersteunend. Fluorine heeft 3 bovenvakken.

 • Materialen

  Materialen

  De neksteun is gemaakt van Vita Talalay latex en is een beetje stevig en extra ondersteunend. De 3 bovenvakken zijn gevuld met Comforel vezelbolletjes & Nature Bamboo.

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Hoofdkussen Silvana Fluorine is verkrijgbaar in de maat 60/70.

  NB. De Silvana Support Fluorine is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun.

  Maten
 • Labels

  Labels

  - Het Oeko-Tex® standard 100 keurmerk is er onder andere voor kleding, speelgoed en beddengoed dat is getest op stoffen die (mogelijk) schadelijk zijn voor de gezondheid.

  - De Sanitized® behandeling maakt kussens schimmel- en bacterie-werend. Hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. De werking is bovendien extra vochtregulerend.

  Labels
 • Eigenschappen

  Eigenschappen

  De buitenkant van de Fluorine bestaat uit 100% hoogwaardige katoen en is speciaal behandeld tegen huisstofmijt met Sanitized®. Hierdoor is het kussen zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend.

  Eigenschappen

Kom langs

Bezoek
onze showroom

Vanwege de huidige situatie kun je buiten onze openingstijden, in de avond van 17.00-20.00 uur, naar wens een afspraak maken, zodat wij je vrijblijvend, persoonlijk kunnen adviseren. Uiteraard houden wij ons strikt aan de hygiëne maatregelen volgens het RIVM.

Je kan een afspraak maken door het  contactformulier in te vullen.

Ook in deze tijd helpen wij u graag aan een gezonde nachtrust.

 

Vakantiesluiting van 16 t/m 20 augustus.