Kussens

Silvana Support hoofdkussen Grenat

€ 99,-

Over
Silvana Support hoofdkussen Grenat

Het zachtste neksteunkussen 

Dit Silvana Grenat hoofdkussen is het zachtste kussen uit de Silvana Support serie. De neksteun is extra zacht en ondersteunend. Grenat heeft 3 bovenvakken.

 • Materialen

  Materialen

  De neksteun is gemaakt van Vita Talalay latex en is extra zacht en ondersteunend. De 3 bovenvakken zijn gevuld met zachte Comforel vezelbolletjes.

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Hoofdkussen Grenat is verkrijgbaar in de afmeting 60/70.

  NB. De Silvana Support Grenat is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun.

  Maten
 • Labels

  Labels

  - Het Oeko-Tex® standard 100 keurmerk is er onder andere voor kleding, speelgoed en beddengoed dat is getest op stoffen die (mogelijk) schadelijk zijn voor de gezondheid. 

  - De Sanitized® behandeling maakt kussens schimmel- en bacterie-werend. Hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. De werking is bovendien extra vochtregulerend.

  Labels
 • Eigenschappen

  Eigenschappen

  De buitenkant van de Grenat bestaat uit 100% hoogwaardige katoen en is speciaal behandeld tegen huisstofmijt met Sanitized®. Hierdoor is het kussen zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend.

  Eigenschappen

Kom langs

Bezoek
onze showroom

Onze winkel is 1e en 2e pinksterdag gesloten.

Vanwege de huidige situatie kun je buiten onze openingstijden, in de avond van 17.00-20.00 uur, naar wens een afspraak maken, zodat wij je vrijblijvend, persoonlijk kunnen adviseren. Uiteraard houden wij ons strikt aan de hygiëne maatregelen volgens het RIVM.

Je kan een afspraak maken door het  contactformulier in te vullen.

Ook in deze tijd helpen wij u graag aan een gezonde nachtrust.

Vakantiesluiting van 16 t/m 20 augustus.