Kussens

Silvana Support hoofdkussen Saphir

€ 139,95

Over
Silvana Support hoofdkussen Saphir

Een heerlijk zacht neksteunkussen

Dit Silvana Saphir hoofdkussen is op een na het zachtste kussen uit de Silvana Support serie. De neksteun  is zacht en ondersteunend. Saphir heeft 3 bovenvakken.

 

 • Materialen

  Materialen

  De neksteun is gemaakt van Vita Talalay latex en is zacht en ondersteunend. De 3 bovenvakken zijn gevuld met Fresh eCO2 & Tencel vezelbolletjes.

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Hoofdkussen Silvana Saphir is verkrijgbaar in de maat 60/70.

  NB. De Silvana Support Saphir is wasbaar op 60 graden Celsius. De neksteun dient voor het wassen verwijderd te worden.

  Maten
 • Labels

  Labels

  - Het Oeko-Tex® standard 100 keurmerk is er onder andere voor kleding, speelgoed en beddengoed dat is getest op stoffen die (mogelijk) schadelijk zijn voor de gezondheid.

  - De Sanitized® behandeling maakt kussens schimmel- en bacterie-werend. Hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. De werking is bovendien extra vochtregulerend.

  Labels
 • Eigenschappen

  Eigenschappen

   De buitenkant van de Saphir is van 100% hoogwaardige katoen en behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend.

  Eigenschappen

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.