Kussens

Silvana Support hoofdkussen Saphir

€ 99,-

Over
Silvana Support hoofdkussen Saphir

Een heerlijk zacht neksteunkussen

Dit Silvana Saphir hoofdkussen is op een na het zachtste kussen uit de Silvana Support serie. De neksteun  is zacht en ondersteunend. Saphir heeft 3 bovenvakken.

 

 • Materialen

  Materialen

  De neksteun is gemaakt van Vita Talalay latex en is zacht en ondersteunend. De 3 bovenvakken zijn gevuld met Fresh eCO2 & Tencel vezelbolletjes.

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Hoofdkussen Silvana Saphir is verkrijgbaar in de maat 60/70.

  NB. De Silvana Support Saphir is wasbaar op 60 graden Celsius. De neksteun dient voor het wassen verwijderd te worden.

  Maten
 • Labels

  Labels

  - Het Oeko-Tex® standard 100 keurmerk is er onder andere voor kleding, speelgoed en beddengoed dat is getest op stoffen die (mogelijk) schadelijk zijn voor de gezondheid.

  - De Sanitized® behandeling maakt kussens schimmel- en bacterie-werend. Hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. De werking is bovendien extra vochtregulerend.

  Labels
 • Eigenschappen

  Eigenschappen

   De buitenkant van de Saphir is van 100% hoogwaardige katoen en behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend.

  Eigenschappen

Kom langs

Bezoek
onze showroom

Vanwege de huidige situatie kun je buiten onze openingstijden, in de avond van 17.00-20.00 uur, naar wens een afspraak maken, zodat wij je vrijblijvend, persoonlijk kunnen adviseren. Uiteraard houden wij ons strikt aan de hygiëne maatregelen volgens het RIVM.

Je kan een afspraak maken door het  contactformulier in te vullen.

Ook in deze tijd helpen wij u graag aan een gezonde nachtrust.

 

Vakantiesluiting van 16 t/m 20 augustus.