SALE

Kussens

Tempur Comfort Original Hoofdkussen Firm

€ 99,- € 74,25

Over
Tempur Comfort Original Hoofdkussen Firm

Comfort Hoofdkussen

Hoofdkussen Comfort Original Firm is een perfekte aanvulling op de Tempur Original matrassen. Dankzij het orginele Tempur-materiaal binnenin, geniet je van de belangijkste voordelen van Tempur. Bovendien kan je je volledig ontspannen, omdat het kussen zich precies aanpast aan je hoofd, nek en schouders, elke nacht weer. De duurzame hoes is gemakkelijk te verwijderen en is wasbaar.

 • Vulling

  Vulling

  De vulling van Hoofdkussen Comfort Original Firm bestaat uit polyurethaan (traagschuim) en de de hoes is gemaakt van 98% polyester en 2% elastan. 

  Vulling
 • Maten

  Maten

  Hoofdkussen Comfort Original Firm is er in één maat nl: 50 x 60 cm.

  Maten
 • Comfort

  Comfort

  Deze hoofdkussens zijn voorzien van een gepatenteerd ontwerp met Tempur-microkussens die de juiste vorm aannemen voor een royale en comfortabele lichaamsondersteuning.

  Het assortiment van de Comfort-kussens bestaan uit een klassieke vorm met varierende stevigheid. Elk hoofdkussen is voorzien van Tempur-technologieen voor langdurige ondersteuning en perfekt comfort. Elk hoofdkussen behoudt zijn vorm, iedere nacht opnieuw, waardoor je kunt genieten van een betere nachtrust.

  Comfort
 • Combineren

  Combineren

  Creëer het perfekte Tempur slaapsysteem met de Tempur hoofdkussens die een uitstekende aanvulling zijn op het Tempur-matras van je keuze. Door het juiste hoofdkussen te kiezen, kan je je lichaamshouding verbeteren en hiermee tegelijkertijd de kwaliteit van je nachtrust. Het voordeel van het Tempur-materiaal is dat het reageert op je lichaaamstemperatuur en zich vormt naar de contouren van je lichaam, hierdoor geniet je van het beste comfort en de juiste ondersteuning. Ieder Tempur hoofdkussen heeft een eigen ontwerp en speciale kenmerken om te voldoen aan je slaapvoorkeur, bovendien behoudt elk hoofdkussen zijn oorspronkelijke vorm, ook na verloop van tijd.

  Combineren

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.