SALE

Kussens

Tempur Millenium Hoofdkussen

€ 149,- € 111,75

Over
Tempur Millenium Hoofdkussen

Het Millenium hoofdkussen is perfekt voor rugslapers. Het kantelt licht naar achter, zodat het goed aansluit op je nek en schouders wanneer je op je rug slaapt. Bovendien biedt het hoofdkussen drukontlastende ondersteuning.

 

 • Vulling

  Vulling

  De vulling van Hoofdkussen Millenium bestaat uit polyurethaan (traagschuim) en de de hoes is gemaakt van 99% polyester en 1% elastan. 

  Vulling
 • Maten

  Maten

  Hoofdkussen Millenium is er in  twee verschillende hoogtes nl:

  - De Queen Medium 64 x 32 11/6 cm

  - De Queen Large 64 x 32 x 12,5/7 cm 

  Maten
 • Ergonomisch

  Ergonomisch

  Deze hoofdkussens zijn speciaal ontworpen voor mensen met een favoriete slaaphouding en die de best mogelijke ondersteuning nodig hebben. Al de ergonomische hoofdkussens zijn voorzien van de Tempur technologie, zodat ze zich naar je lichaam vormen, je hoofd en nek omsluiten en alle ongemakken wegnemen

  Ergonomisch
 • Combineren

  Combineren

  Creëer het perfekte Tempur slaapsysteem met de Tempur hoofdkussens die een uitstekende aanvulling zijn op het Tempur-matras van je keuze. Door het juiste hoofdkussen te kiezen, kan je je lichaamshouding verbeteren en hiermee tegelijkertijd de kwaliteit van je nachtrust. Het voordeel van het Tempur-materiaal is dat het reageert op je lichaaamstemperatuur en zich vormt naar de contouren van je lichaam, hierdoor geniet je van het beste comfort en de juiste ondersteuning. Ieder Tempur hoofdkussen heeft een eigen ontwerp en speciale kenmerken om te voldoen aan je slaapvoorkeur, bovendien behoudt elk hoofdkussen zijn oorspronkelijke vorm, ook na verloop van tijd.

  Combineren

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.