Kussens

Ultima Buikslaap hoofdkussen

€ 129,-

Over
Ultima Buikslaap hoofdkussen

Voor een natuurlijke slaaphouding.

Het Ultima Buikslaap-kussen zorgt voor een natuurlijke ondersteuning van je hoofd en brengt je onderrug in de juiste houding tijdens het buikslapen. 

 

 • Materialen

  Materialen

  Het Ultima Buikslaap-hoofdkussen is gemaakt van zacht visco-elastisch schuim en voelt zeer aangenaam in je hals. De verkoelende tijk is uitstekend vochtregulerend en vervaardigd uit Tencel-vezels (houtvezel).

  Materialen
 • Eigenschappen

  Eigenschappen

  Het Ultima Buikslaap-kussen heeft een zachte elastische tijk, deze is anti-allergisch, anti-statisch en anti-bacterieel. De tijk is wasbaar op 60ºC.

  Eigenschappen
 • Maten

  Maten

  De afmetingen van Buikslaapkussen Ultima zijn:

  hoogte: 9 cm, breedte: 58 cm, diepte: 36 cm. 

  Maten
 • Vorm

  Vorm

  3-dimensionaal uitgesneden visco-elastische kern met afhangend profiel. De vorm van het kussens is speciaal ontwikkeld voor een buikslaper. Het is een dunner kussen met een vorm die er voor zorgt dat de buikslaper geen holle (pijnlijke) rug krijgt gedurende de nacht. 

  Vorm

Kom langs

Bezoek
onze showroom

Onze winkel is 1e en 2e pinksterdag gesloten.

Vanwege de huidige situatie kun je buiten onze openingstijden, in de avond van 17.00-20.00 uur, naar wens een afspraak maken, zodat wij je vrijblijvend, persoonlijk kunnen adviseren. Uiteraard houden wij ons strikt aan de hygiëne maatregelen volgens het RIVM.

Je kan een afspraak maken door het  contactformulier in te vullen.

Ook in deze tijd helpen wij u graag aan een gezonde nachtrust.

Vakantiesluiting van 16 t/m 20 augustus.