Kussens

Ultima Buikslaap hoofdkussen

€ 129,-

Over
Ultima Buikslaap hoofdkussen

Voor een natuurlijke slaaphouding.

Het Ultima Buikslaap-kussen zorgt voor een natuurlijke ondersteuning van je hoofd en brengt je onderrug in de juiste houding tijdens het buikslapen. 

 

 • Materialen

  Materialen

  Het Ultima Buikslaap-hoofdkussen is gemaakt van zacht visco-elastisch schuim en voelt zeer aangenaam in je hals. De verkoelende tijk is uitstekend vochtregulerend en vervaardigd uit Tencel-vezels (houtvezel).

  Materialen
 • Eigenschappen

  Eigenschappen

  Het Ultima Buikslaap-kussen heeft een zachte elastische tijk, deze is anti-allergisch, anti-statisch en anti-bacterieel. De tijk is wasbaar op 60ºC.

  Eigenschappen
 • Maten

  Maten

  De afmetingen van Buikslaapkussen Ultima zijn:

  hoogte: 9 cm, breedte: 58 cm, diepte: 36 cm. 

  Maten
 • Vorm

  Vorm

  3-dimensionaal uitgesneden visco-elastische kern met afhangend profiel. De vorm van het kussens is speciaal ontwikkeld voor een buikslaper. Het is een dunner kussen met een vorm die er voor zorgt dat de buikslaper geen holle (pijnlijke) rug krijgt gedurende de nacht. 

  Vorm

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.