Kussens

Ultima hoofdkussen Atlas

€ 149,-

Over
Ultima hoofdkussen Atlas

De perfecte veerkracht.

Het Ultima Atlas hoofdkussen is bijzonder goed gevormd rond je schouders en biedt daardoor aan je halswervels de juiste ondersteuning.

 

 • Materialen

  Materialen

  De speciale latex vulling is ergonomisch gevormd en voelt zeer prettig aan het hoofd. De verkoelende en uitstekend ventilerende tijk is vervaardigd uit Tencel-vezels (houtvezel).

  Materialen
 • Eigenschappen

  Eigenschappen

  Het Ultima Atlas kussen heeft een zachte elastische tijk, deze is anti statisch en anti bacterieel. De tijk is wasbaar op 60ºC.

  Eigenschappen
 • Maten

  Maten

  De afmetingen van hoofdkussen Atlas zijn:

  Hoogte: 12 cm, breedte 58 cm, diepte 36  cm.

  Maten
 • Hardheden

  Hardheden

  Hoofdkussen Ultima Atlas is leverbaar in drie uitvoeringen nl: Soepel, Medium en Stevig.

  Hardheden

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.