Kussens

Vitario hoofdkussen

€ 169,-

Over
Vitario hoofdkussen

aanpasbaar

Dit ergonomisch hoofdkusen is ontwikkeld om de juiste lighouding van hoofd en halswervelkolom te garanderen. Je kan het hoofdkussen aanpassen in hoogte. Ook is het mogelijk om de nekrol steviger of soepeler te maken. Een ideaal hoofdkussen voor verschillende behoeftes.

 • ondersteuning

  ondersteuning

  Het hoofdkussen ondersteunt heel goed uw hoofd. De verhouding van uw hals tot uw bed wordt goed opgevuld en kunt u zelf instellen.

  ondersteuning
 • maat

  maat

  De maat van het hoofdkussen is 60/40 ruim voldoende voor uw hoofd en eigenlijk uw bed verlengd.

  maat
 • Materiaal

  Materiaal

  Het hoofdkussen is gemaakt van koudschuim wat koel slaapt en perfect reguleert.

  Materiaal
 • Eigenschappen

  Eigenschappen

  Het hoofdkussen is anti-allergisch.

  Eigenschappen

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.