Matrassen

Auping matras Evolve

€ 1.095,-

Over
Auping matras Evolve

Volledig circulair matras en op maat gemaakt

De Auping Evolve matras is het eerste volledig circulaire matras ter wereld. Dit matras is zowel goed voor het milieu als voor je nachtrust. Door gebruik te maken van innovatieve materialen, is dit matras heerlijk comfortabel en ook nog extra ventilerend.

De Evolve is verkijgbaar in 4 bodytypes:

Bodytype X: (zie afbeelding hierboven) Zijn je schouders en heupen breder dan je taille? Dan heb je een matras nodig met de ondersteuning voor bodytype X. Zowel de schouder- als de heupzone in dit type matras zijn wat zachter. Hierdoor kunnen je schouders en heupen ’s nachts lekker wegzakken in het matras. De taillezone, die zich tussen de heup- en schouderzone bevindt, is iets steviger waardoor je middel goed wordt ondersteund.

Bodytype A: (zie afbeelding hierboven) Zijn je heupen duidelijk breder dan je taille, maar zijn je schouders niet veel breder? Dan heb jij bodytype A. Bij dit bodytype hoort een matras waarbij de heupzone iets dieper in het matras ligt dan je schouders. Op deze manier kunnen je heupen lekker wegzakken in het matras, zodat je geen druk ervaart tijdens je slaap en je makkelijk van houding verandert tijdens het dromen.

Bodytype Y: (zie afbeelding hierboven) Zijn jouw schouders breder ten opzichte van je taille en zijn je heupen vrijwel even breed als je taille? Dan slaap je heerlijk op een matras voor bodytype Y, waarbij de schouderzone iets dieper in het matras ligt dan je heupen. Op deze manier kunnen je schouders lekker wegzakken in het matras, zodat je rug in een natuurlijke houding blijft liggen.

Bodytype I: (zie afbeelding hierboven) Zijn je heupen, taille en schouders ongeveer even breed? Of zijn je schouders íetsje breder ten opzichte van je heupen en taille? Dan heb jij bodytype I. Het matras dat hierbij past, heeft een gelijkmatige verdeling van de zones. Dit betekent dat de heup-, taille- en schouderzone ongeveer dezelfde stevigheid hebben, zodat je lichaam in een mooie natuurlijke en comfortabele rusthouding komt. 

De Evolve matras is verkrijgbaar vanaf ( maat 70-190 )

 

 • Materialen

  Materialen

  Deze circulaire matras is gemaakt van slechts twee materialen. De matraskern heeft 3 comfortzones met 16cm hoge pocketveren van staal en is afgedekt met een comfortlaag van 3D-breisel van polyesther. De onderlaag heeft een ventilerende antraciete polyester viltlaag. De boventijk is afneembaar en wasbaar op 40 graden. De matras is asymmetrisch opgebouwd, waardoor u de matras niet hoeft te keren. 

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Auping matras Evolve is verkrijgbaar in de één-persoonsmaten 70, 80, 90 of 100 breed en 190 of 200 lang. Lengtematen 210 en 220. 

  De twee-persoonsmaten 120, 140, 150, 160, 180 en 200 breed en190 of 200 lang en lengte-maten 210 en 220.

  De hoogte van het matras is 22 cm.

  Maten
 • Opties

  Opties

  De matras is te bestellen in 3 bodytypes X, Y,A en I en in 3 hardheden, soft - medium en firm.

  Opties
 • Past op

  Past op

  De matras is goed te combineren op een boxspring of spiraalbodem.

  Past op

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.