SALE

Matrassen

Auping Evolve matras

€ 1.095,- € 930,-

Over
Auping Evolve matras

Volledig circulair matras

De Auping Evolve matras is het eerste volledig circulaire matras ter wereld. Dit matras is zowel goed voor het milieu als voor je nachtrust. Door gebruik te maken van innovatieve materialen, is dit matras heerlijk comfortabel en ook nog extra ventilerend. De Evolve matras is verkrijgbaar vanaf € 1.095,=.

 

 • Materialen

  Materialen

  Deze circulaire matras is gemaakt van slechts twee materialen. De matraskern heeft 3 comfortzones met 16cm hoge pocketveren van staal en is afgedekt met een comfortlaag van 3D-breisel van polyesther. De onderlaag heeft een ventilerende antraciete polyester viltlaag. De boventijk is afneembaar en wasbaar op 40 graden. De matras is asymmetrisch opgebouwd, waardoor u de matras niet hoeft te keren. 

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Auping matras Evolve is verkrijgbaar in de één-persoonsmaten 70, 80, 90 of 100 breed en 190 of 200 lang. Lengtematen 210 en 220 tegen meerprijs. 

  Tegen meerprijs verkrijgbaar: de twee-persoonsmaten 120, 140, 150, 160, 180 en 200 breed en190 of 200 lang en lengte-maten 210 en 220.

  De hoogte van het matras is 22 cm.

  Maten
 • Opties

  Opties

  De matras is te bestellen in 3 hardheden, soft - medium en firm.

  Opties
 • Past op

  Past op

  De matras is goed te combineren op een boxspring of spiraalbodem.

  Past op

Ontvang advies

Vanaf 3 maart ontvangen wij je graag weer!

Wat een fijn bericht: vanaf woensdag 3 maart mogen wij jou weer in onze winkel ontvangen! Wil jij een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.