SALE

Matrassen

Auping Evolve matras showmodel Y Soft 90-200

€ 1.195,- € 717,-

Over
Auping Evolve matras showmodel Y Soft 90-200

Volledig circulair matras

De Auping Evolve matras is het eerste volledig circulaire matras ter wereld. Dit matras is zowel goed voor het milieu als voor je nachtrust. Door gebruik te maken van innovatieve materialen, is dit matras heerlijk comfortabel en ook nog extra ventilerend.

Zijn je schouders breder ten opzichte van je taille en zijn je heupen vrijwel even breed als je taille? Dan slaap je heerlijk op een matras voor bodytype Y, waarbij de schouderzone iets dieper in het matras ligt dan je heupen. Op deze manier kunnen je schouders lekker wegzakken in het matras, zodat je rug in een natuurlijke houding blijft liggen.

 

 

 • Materialen

  Materialen

  Deze circulaire matras is gemaakt van slechts twee materialen. De matraskern heeft 3 comfortzones met 16cm hoge pocketveren van staal en is afgedekt met een comfortlaag van 3D-breisel van polyesther. De onderlaag heeft een ventilerende antraciete polyester viltlaag. De boventijk is afneembaar en wasbaar op 40 graden. De matras is asymmetrisch opgebouwd, waardoor u de matras niet hoeft te keren. 

  Materialen
 • Maten

  Maten

  De Auping Evolve showroommatras is verkrijgbaar in de maat 90-200.

  Maten
 • Opties

  Opties

  N.v.t.

  Opties
 • Past op

  Past op

  De matras is goed te combineren op een boxspring of spiraalbodem.

  Past op

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.