SALE

Matrassen

Auping matras Adagio

€ 895,- € 626,-

Over
Auping matras Adagio

Nu 30% voordeel!

Zoekt u een matras die goed ondersteund. Auping matras Adagio biedt een optimale  ondersteuning door  5 comfortzones, die uw lichaam ondersteunen waar het nodig is. De comfortlaag is extra ventilerend door de gebruik te maken van Vent-tex®. Prijs is vanaf bedmaat 70/190

 • Maten

  Maten

  Verkrijgbaar in de maten 70/190 tot en met 200/220.

  Maten
 • Hardheden

  Hardheden

  Verkrijgbaar in soft, medium en firm.

  Hardheden
 • Keuze matrastijk

  Keuze matrastijk

  U kunt kiezen voor een matras met een vaste tijk of met een afritsbare tijk. Het voordeel van afritsbaar is dat u de tijk kunt wassen. 

  Keuze matrastijk
 • Combineer met

  Combineer met

  De matrassen van Auping liggen perfect op een spiraalbodem of boxspring. Door matrasklikkers schuift de matras niet van uw spiraalbodem af. Indien u een boxspring heeft van Auping dan zit de matras vast door het gebruik van klittenband. Natuurlijk is het ook mogelijk om de matras op een lattenbodem te leggen.

  Combineer met

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.