SALE

Matrassen

Auping matras Adagio

€ 795,- € 675,-

Over
Auping matras Adagio

Een heerlijk comfortabel gevoel.

 

De Auping Adagio matras heeft 5 comfortzones, is 20 cm. hoog en voorziet u van de gewenste ondersteuning. Dankzij de elastische latex Perfo comfortlaag volgt de Adagio de contouren van het lichaam nog beter en geeft een heerlijk comfortabel gevoel.

De Auping Adagio matras is voorzien van een anti allergische matrastijk.

 

 • Materialen

  Materialen

  De Auping Adagio matras heeft 5-comfortzones en voorziet je van de gewenste ondersteuning. Dankzij de elastische latex Perfo comfortlaag volgt de Adagio de contouren van het lichaam nog beter en geeft een comfortabel gevoel. De DPPS pocketveren-kern voelt in eerste instantie zacht aan en wanneer je lichaam de veren dieper indrukt voel je een krachtige ondersteuning. De Auping Adagio matras is voorzien van een anti-allergische matrastijk.

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Auping matras Adagio is verkrijgbaar in de één-persoonsmaten 70, 80, 90 of 100 breed en 190 of 200 lang. Lengtematen 210 en 220 tegen meerprijs. 

  Tegen meerprijs verkrijgbaar: de twee-persoonsmaten 120, 140, 160, 180 en 200 breed en190 of 200 lang en lengte-maten 210 en 220.

  De hoogte van het matras is 20 cm.

  Maten
 • Opties

  Opties

  Het Adagio matras is tegen meerprijs verkrijgbaar met de volgende opties:

  - Een afritsbare matrasbekleding welke wasbaar is op 60°C.

  - Twee verschillende hardheden in één tweepersoonsmatras vanaf 160 breed.

  - Twee éénpersoonsmatrasvullingen in dezelfde of verschillende hardheden geritst in een tweepersoons matrasbekleding vanaf 160 breed.

  Opties
 • Past op

  Past op

  De Adagio pocketveermatras past goed op een vaste of verstelbare spiraalbodem, boxspring of lattenbodem.

  Past op

Ontvang advies

Vanaf 3 maart ontvangen wij je graag weer!

Wat een fijn bericht: vanaf woensdag 3 maart mogen wij jou weer in onze winkel ontvangen! Wil jij een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.