Matrassen

Auping matras Adagio

€ 795,-

Over
Auping matras Adagio

Een heerlijk comfortabel gevoel.

 

De Auping Adagio matras heeft 5 comfortzones, is 20 cm. hoog en voorziet u van de gewenste ondersteuning. Dankzij de elastische latex Perfo comfortlaag volgt de Adagio de contouren van het lichaam nog beter en geeft een heerlijk comfortabel gevoel.

De Auping Adagio matras is voorzien van een anti allergische matrastijk.

 

 • Materialen

  Materialen

  De Auping Adagio matras heeft 5-comfortzones en voorziet je van de gewenste ondersteuning. Dankzij de elastische latex Perfo comfortlaag volgt de Adagio de contouren van het lichaam nog beter en geeft een comfortabel gevoel. De DPPS pocketveren-kern voelt in eerste instantie zacht aan en wanneer je lichaam de veren dieper indrukt voel je een krachtige ondersteuning. De Auping Adagio matras is voorzien van een anti-allergische matrastijk.

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Auping matras Adagio is verkrijgbaar in de één-persoonsmaten 70, 80, 90 of 100 breed en 190 of 200 lang. Lengtematen 210 en 220 tegen meerprijs. 

  Tegen meerprijs verkrijgbaar: de twee-persoonsmaten 120, 140, 160, 180 en 200 breed en190 of 200 lang en lengte-maten 210 en 220.

  De hoogte van het matras is 20 cm.

  Maten
 • Opties

  Opties

  Het Adagio matras is tegen meerprijs verkrijgbaar met de volgende opties:

  - Een afritsbare matrasbekleding welke wasbaar is op 60°C.

  - Twee verschillende hardheden in één tweepersoonsmatras vanaf 160 breed.

  - Twee éénpersoonsmatrasvullingen in dezelfde of verschillende hardheden geritst in een tweepersoons matrasbekleding vanaf 160 breed.

  Opties
 • Past op

  Past op

  De Adagio pocketveermatras past goed op een vaste of verstelbare spiraalbodem, boxspring of lattenbodem.

  Past op

Advies van onze slaapadviseurs

Kom langs voor advies op maat

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies! 

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp