Matrassen

Auping matras Elysium

€ 1.395,-

Over
Auping matras Elysium

Volledig circulair en op maat gemaakt.

Auping Elysium is een 100% circulair matras, dat soepel aanvoelt. Het matras ventileerd buitengewoon goed, doordat de onderdelen zijn aan elkaar gehecht met de Niaga® click-unclick adhesive, een verbindingstechniek die ook onthechting van materialen mogelijk maakt. Daarnaast is er polyester verwerkt in het matras, zodat het matras niet broeierig aanvoelt en optimaal kan ventileren. Door de Harmony-pocs® comfortlaag voelt het matras zacht aan. Deze laag is opgebouwd uit honderden miniveertjes die individueel verpakt zijn in kleine textielzakjes. De veertjes zorgen voor een goede drukverdeling en omarmen als het ware je lichaam.

Auping werkt met 4 verschillende body types  (X, Y, A en I) en 3 hardheden (soft, medium en firm). Er is dus altijd een matras dat perfect bij jouw lichaam past.

Bodytype X: (zie afbeelding hierboven) Zijn je schouders en heupen breder dan je taille? Dan heb je een matras nodig met de ondersteuning voor bodytype X. Zowel de schouder- als de heupzone in dit type matras zijn wat zachter. Hierdoor kunnen je schouders en heupen ’s nachts lekker wegzakken in het matras. De taillezone, die zich tussen de heup- en schouderzone bevindt, is iets steviger waardoor je middel goed wordt ondersteund.

Bodytype A: (zie afbeelding hierboven) Zijn je heupen duidelijk breder dan je taille, maar zijn je schouders niet veel breder? Dan heb jij bodytype A. Bij dit bodytype hoort een matras waarbij de heupzone iets dieper in het matras ligt dan je schouders. Op deze manier kunnen je heupen lekker wegzakken in het matras, zodat je geen druk ervaart tijdens je slaap en je makkelijk van houding verandert tijdens het dromen.

Bodytype Y: (zie afbeelding hierboven) Zijn jouw schouders breder ten opzichte van je taille en zijn je heupen vrijwel even breed als je taille? Dan slaap je heerlijk op een matras voor bodytype Y, waarbij de schouderzone iets dieper in het matras ligt dan je heupen. Op deze manier kunnen je schouders lekker wegzakken in het matras, zodat je rug in een natuurlijke houding blijft liggen.

Bodytype I: (zie afbeelding hierboven) Zijn je heupen, taille en schouders ongeveer even breed? Of zijn je schouders íetsje breder ten opzichte van je heupen en taille? Dan heb jij bodytype I. Het matras dat hierbij past, heeft een gelijkmatige verdeling van de zones. Dit betekent dat de heup-, taille- en schouderzone ongeveer dezelfde stevigheid hebben, zodat je lichaam in een mooie natuurlijke en comfortabele rusthouding komt. 

De Elysium matras van Auping is verkrijgbaar vanaf € 1.445,- voor de maat 70-190.

 • Pluspunten

  Pluspunten

  • Volledig circulair
  • 3 comfortzones
  • Luchtdoorlatend 
  • Voelt zacht aan
  Pluspunten
 • Garantie

  Garantie

  Voor dit matras geldt een  garantie van 5 jaar en een omruilgarantie van 90 dagen.

  Garantie
 • Maten

  Maten

  De Elysium matras van Auping is verkrijgbaar vanaf € 1.445,- voor de maat 70-190.

  De Elysium matras is tegen meerprijs ook verkrijgbaar in de maten:

  70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 of 200 breed, en 190, 200, 210 of 220 lang.

  Maten
 • Past op

  Past op

  De Elysium pocketveermatras past goed op een vaste of verstelbare spiraalbodem, boxspring of lattenbodem.

  Past op

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.