SALE

Matrassen

Auping matras Inizio

€ 495,- € 420,75

Over
Auping matras Inizio

Slaap comfortabel

Met de matras Inizio vangt Auping het assortiment aan. Het matras voelt comfortabel, veerkrachtig en ondersteunend. De kern van het matras is gemaakt van DPPS pocketveren, deze veren voelen in eerste instantie zacht aan en wanneer uw lichaam de veren dieper indrukt voelt u een krachtige ondersteuning. De Inizio matras heeft zachte zones voor uw schouder en benen en een stevige zone voor uw heup. De pocketveren zijn afgedekt met een laagje veerkrachtige latex. U kunt het matras kiezen in een soepele, medium en stevige uitvoering. De bekleding van het matras is tegen een meerprijs verkrijgbaar in een wasbare uitvoering. De Auping Inizio matras is verkrijgbaar voor

 • Materialen

  Materialen

  Matras Inizio heeft een latex-comfortlaag en een pocketveren kern met drie comfortzones. Een extra zachte schouderzone en een stevige zone voor je middel en heup. Dit zorgt voor meer ruimte aan je schouders en arm, en een stevige ondersteuning aan je lage rug en heup. De DPPS pocketveren voelen in eerste instantie zacht aan en wanneer je lichaam de veren dieper indrukt voel je een krachtige ondersteuning.

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Auping matras Inizio is verkrijgbaar in de één-persoonsmaten 70, 80, 90 of 100 breed en 190 of 200 lang. Lengtematen 210 en 220 tegen meerprijs. 

  Tegen meerprijs verkrijgbaar: de twee-persoonsmaten 120, 140, 160, 180 en 200 breed en 190 of 200 lang en lengte-maten 210 en 220.

  De hoogte van het matras is 18 cm.

   

   

  Maten
 • Opties

  Opties

  Het Inizio matras is tegen meerprijs verkrijgbaar met de volgende opties:

  - Een afritsbare matrasbekleding welke wasbaar is op 60°C.

  - Twee verschillende hardheden in één tweepersoonsmatras vanaf 160 breed.

  - Twee éénpersoonsmatrasvullingen in dezelfde of verschillende hardheden geritst in een tweepersoons matrasbekleding vanaf 160 breed.

   

   

   

   

  Opties
 • Past op

  Past op

  De Inzio pocketveermatras past goed op een vaste of verstelbare spiraalbodem, boxspring of lattenbodem.

   

  Past op

Kom langs

Bezoek
onze showroom

Onze winkel is 1e en 2e pinksterdag gesloten.

Vanwege de huidige situatie kun je buiten onze openingstijden, in de avond van 17.00-20.00 uur, naar wens een afspraak maken, zodat wij je vrijblijvend, persoonlijk kunnen adviseren. Uiteraard houden wij ons strikt aan de hygiëne maatregelen volgens het RIVM.

Je kan een afspraak maken door het  contactformulier in te vullen.

Ook in deze tijd helpen wij u graag aan een gezonde nachtrust.

Vakantiesluiting van 16 t/m 20 augustus.