SALE

Matrassen

Auping matras Maestro Breeze medium 80/200

€ 1.395,- € 1.095,-

Over
Auping matras Maestro Breeze medium 80/200

Voor optimale veerkracht

De Auping Maestro matras heeft een unieke veerkrachtige Pura latex comfortlaag en ondersteund uw lichaam optimaal. En dankzij de speciale schouderzone met visco-elastisch schuim volgt de matras de contouren van het lichaam nog beter. De Auping Maestro matras heeft zeer speciale DPPS pocketveren, deze veren zorgen ervoor dat u gemakkelijk kunt draaien en snel weer stabiel komt te liggen waardoor uw slaap niet onderbroken wordt.

De Auping Maestro matras hoeft u niet te keren en wordt geleverd in de uitvoering Breeze met een extra ventilerende matrastijk.

 

 • Materialen

  Materialen

  De Auping Maestro matras heeft een veerkrachtige Vita Talalay Origins (natuur) latex comfortlaag en sluit perfect op je lichaam aan. De speciale schouderzone is voorien van een drukverlagend traagschuim. De zeer speciale DPPS pocketveren verdeeld in vijf zones zorgen ervoor dat je gemakkelijk kunt draaien en snel weer stabiel komt te liggen waardoor je slaap niet onderbroken wordt. De Auping Maestro matras hoef je niet te keren en kan worden geleverd in de uitvoering Breeze met een extra ventilerende matrastijk.

  Materialen
 • Maat

  Maat

  We hebben 2 matrassen op voorraad in de maat 80/200/22. 

  Maat
 • Bijzonderheden

  Bijzonderheden

  Afhaalprijs.

  Bijzonderheden
 • Combineren op

  Combineren op

  De Auping matrassen kunt u goed combineren op een boxspring of spiraalbodem van Auping.

  Combineren op

Advies van onze slaapadviseurs

Kom langs voor advies op maat

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies! 

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp