Matrassen

Auping matras Vivo

€ 1.545,-

Over
Auping matras Vivo

Het allerbeste slaapcomfort.

 

De Auping Vivo matras heeft een unieke veerkrachtige en temperatuurregulerende Pura latex comfortlaag en houdt je lichaamstemperatuur op een aangenaam niveau. En dankzij de speciale visco-elastische schouderzone en extra comfortabele heupzone volgt de matras de contouren van het lichaam nog beter. De Auping Vivo matras heeft zeer speciale DPPS pocketveren, deze veren zorgen ervoor dat u gemakkelijk kunt draaien en snel weer stabiel komt te liggen waardoor uw slaap niet onderbroken wordt.

De Auping Vivo matras hoeft u niet te keren en kan worden geleverd in de uitvoering Breeze met een extra ventilerende matrastijk of Nature met een behaaglijk wol en wildzijde matrastijk.

De Auping Vivo matras is verkrijgbaar vanaf ( maat 70-190 )

 • Materialen

  Materialen

  De Auping Vivo matras heeft een veerkrachtige Vita Talalay Origins (natuur) latex comfortlaag met temperatuurrugulerende eigenschappen en sluit perfect op je lichaam aan. De speciale drukverlagende traagschuim schouder- en flexibele heupzone bieden extra zorg aan je schouder en heup. De zeer speciale DPPS pocketveren zorgen ervoor dat je gemakkelijk kunt draaien en snel weer stabiel komt te liggen waardoor je slaap niet onderbroken wordt. De Auping Vivo matras hoef je niet te keren en kan worden geleverd in de uitvoering Breeze met een extra ventilerende matrastijk of Nature met een behaaglijk wol en wildzijde matrastijk.

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Auping matras Vivo is verkrijgbaar in de één-persoonsmaten 70, 80, 90 of 100 breed en 190 of 200 lang. Lengtematen 210 en 220. 

  De twee-persoonsmaten 120, 140, 160, 180 en 200 breed en190 of 200 lang en lengte-maten 210 en 220.

  De hoogte van het matras is 24 cm.

  Maten
 • Opties

  Opties

  De Vivo matras is tegen meerprijs verkrijgbaar met de volgende opties:

  - Een extra- warm topdek voor de winter of ventilerend voor de zomer.

  - Twee verschillende hardheden in één tweepersoonsmatras vanaf 160 breed.

  - Twee éénpersoonsmatrasvullingen in dezelfde of verschillende hardheden geritst in een tweepersoons matrasbekleding vanaf 160 breed.

  Opties
 • Past op

  Past op

  De Vivo pocketveermatras past goed op een vaste of verstelbare spiraalbodem, boxspring of lattenbodem.

  Past op

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.