SALE

Matrassen

Auping matras Vivo showmodel 90/210

€ 1.745,- € 1.135,-

Over
Auping matras Vivo showmodel 90/210

Het allerbeste slaapcomfort.

 

De Auping Vivo matras heeft een unieke veerkrachtige en temperatuurregulerende Pura latex comfortlaag en houdt je lichaamstemperatuur op een aangenaam niveau. En dankzij de speciale visco-elastische schouderzone en extra comfortabele heupzone volgt de matras de contouren van het lichaam nog beter. De Auping Vivo matras heeft zeer speciale DPPS pocketveren, deze veren zorgen ervoor dat u gemakkelijk kunt draaien en snel weer stabiel komt te liggen waardoor uw slaap niet onderbroken wordt.

De Auping Vivo matras hoeft u niet te keren en kan worden geleverd in de uitvoering Breeze met een extra ventilerende matrastijk of Nature met een behaaglijk wol en wildzijde matrastijk.

Dit showmodel is verkrijgbaar in de hardheid medium en firm.

 • Materialen

  Materialen

  De Auping Vivo matras heeft een veerkrachtige Vita Talalay Origins (natuur) latex comfortlaag met temperatuurrugulerende eigenschappen en sluit perfect op je lichaam aan. De speciale drukverlagende traagschuim schouder- en flexibele heupzone bieden extra zorg aan je schouder en heup. De zeer speciale DPPS pocketveren zorgen ervoor dat je gemakkelijk kunt draaien en snel weer stabiel komt te liggen waardoor je slaap niet onderbroken wordt. De Auping Vivo matras hoef je niet te keren en kan worden geleverd in de uitvoering Breeze met een extra ventilerende matrastijk of Nature met een behaaglijk wol en wildzijde matrastijk.

  Materialen
 • Maat

  Maat

  90/210/24 cm

  Maat
 • Opties

  Opties

  medium of firm

  Zolang voorradig!

  Exclusief leveringskosten!

  Opties
 • Past op

  Past op

  De Vivo pocketveermatras past goed op een vaste of verstelbare spiraalbodem, boxspring of lattenbodem.

  Past op

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.