SALE

Matrassen

Auping topper Comfort

€ 290,- € 245,-

Over
Auping topper Comfort

Voor extra slaapcomfort en gemak.

 

Met de Comfort topper van Auping voel je bed extra comfortabel en maak je het bed heel gemakkelijk op.

 • Materialen

  Materialen

  Auping Topper Comfort  heeft een kern van HR Koudschuim, dit is duurzaam, vormvast en verlucht uitstekend. De onderkant van de Topper is voorzien van een extra luchtdoorlatende bekleding welke bijdraagt aan een prettig slaapklimaat. En wanneer je de topper combineerd met een comfortabel boxspringmatras van Auping kun je de topper en matras aan elkaar knopen.

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Topper Comfort  is verkrijgbaar in de maten:

  80, 90 of 100 breed, 200 lang. Lengtematen 210 en 220 cm tegen meerprijs verkrijgbaar.

  120, 140,160,180,200 breed en lengtematen 200, 210, 220 cm tegen meerprijs verkrijgbaar.

  Slipttopper Comfort 160, 180, 200 breed en lengtematen 200, 210, 220 tegen meerprijs verkrijgbaar

  Hoogte Topper Comfort: 7 cm

   

  Maten
 • Opties

  Opties

  Je kunt de Auping Comfort topper tegen meerprijs ook bestellen met een afritsbare en wasbare tijk. Daarnaast is het ook mogelijk de topper met een split te bestellen, dit werkt perfect op een verstelbaar bed.

  Opties
 • Past op

  Past op

  De Auping Comfort Topper past goed op een pocketveermatras in combinatie met een boxspring, spiraal of lattenbodem. Je kunt met de topmatras ook de naad tussen twee matrassen goed overdekken of je bed simpelweg iets hoger maken om gemakkelijker in en uit bed te stappen.

  Past op

Ontvang advies

Vanaf 3 maart ontvangen wij je graag weer!

Wat een fijn bericht: vanaf woensdag 3 maart mogen wij jou weer in onze winkel ontvangen! Wil jij een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.