Matrassen

Candia matras Bodyfix Athenian Culture

€ 2.395,-

Over
Candia matras Bodyfix Athenian Culture

Inspired By Nature, Made By Hand

In een wereld vol massaproductie van matrassen, durft Candia anders te zijn. Wij geloven namelijk dat er maar één manier is om een echt meesterwerk te maken: met de hand! De mens levert ideeën, vaardigheden en inspanning. Moeder Natuur zorgt voor de materialen. Perfect teamwork voor het perfecte resultaat.

De matrassen zijn handgemaakt, stap voor stap, met de mooiste natuurlijke materialen. Deze matrassen zijn gemaakt met respect voor mens en milieu en zorgen ervoor dat je lichaam perfect ondersteunt wordt, zodat je heerlijk kan ontspannen en uitgerust wakker wordt.

 

 • Materialen

  Materialen

  Candia matras Athenian Culture is opgebouwd uit natuurlijke lagen nl: natuurlatex met jute onderlaag, kameelhaar, katoen/wol, Viscose stof behandeld met olijfolie.

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Matras Athenian Culture is vekrijgbaar in de maten: 80 of 90 breed, 200 of 210 lang, grotere maten zijn tegen meerprijs verkrijgbaar.

  Maten
 • Eigenschappen

  Eigenschappen

  Op volledige duurzame wijze vervaardigd en alleen de beste natuurlijke materialen zijn gebruikt voor deze prachtige, luxe, met de hand gemaakte matras Bodyfix Athenian Culture. Het Griekse merk Candia staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

  Eigenschappen
 • Het maakproces

  Het maakproces

  We maken onze eigen pocketveren van het beste staal en verpakken ze duurzaam in 100% katoen. Twee lagen veren worden in honingraatpatroon met de hand aan elkaar genaaid om een langdurige kwaliteit te garanderen. De volgende stap is het aanbrengen van de natuurlatex met jute onderlaag, de lagen katoen/wol, het kameelhaar en de zachte Viscose matrasstof. In de volgende fase wordt de border met de hand rond het matras genaaid, dit proces kan één tot vier uur in beslag nemen, afhankelijk van het aantal verschillende lagen in het matras. De laatste fase is het tuften, dit gebeurt ook volledig met de hand. Alle lagen in het matras worden nu door middel van een lange naald samengeknoopt met katoenen bandjes en zachte noppen. Natuurlijk is dit een tijdrovend proces en we weten dat we een van de weinige bedrijven in de wereld zijn die dit doen... Maar we weten ook heel goed waarom we dit doen: omdat we geloven dat niets de kwaliteit en het onovertroffen gevoel van een met de hand getuft matras kan vervangen!

  Het maakproces

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.