SALE

Matrassen

Candia matras Bodyfix Epirus Heritage regular showmodel 90-210

€ 2.275,- € 1.137,50

Over
Candia matras Bodyfix Epirus Heritage regular showmodel 90-210

Inspired By Nature, Made By Hand

In een wereld vol massaproductie van matrassen, durft Candia anders te zijn. Wij geloven namelijk dat er maar één manier is om een echt meesterwerk te maken: met de hand! De mens levert ideeën, vaardigheden en inspanning; Moeder Natuur zorgt voor de materialen. Perfect teamwork voor het perfecte resultaat.

De matrassen zijn handgemaakt, stap voor stap, met de mooiste natuurlijke materialen. Deze matrassen zijn gemaakt met respect voor mens en milieu en zorgen ervoor dat je lichaam perfect ondersteunt wordt, zodat je heerlijk kan ontspannen en uitgerust wakker wordt.

 • Materialen

  Materialen

  Candia Matras Epirus Heritage is opgebouwd uit verschillende natuurlijke lagen: katoen/wol, kameelhaar, natuurlatex met jute onderlaag en Viscose stof behandeld met olijfolie.

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Het showroommatras Epirus Heritage regular is verkrijgbaar in de maat 90-210.  

   

  Maten
 • Eigenschappen

  Eigenschappen

  Op volledige duurzame wijze vervaardigd en alleen de beste natuurlijke materialen zijn gebruikt voor deze prachtige, luxe, met de hand gemaakte matras Bodyfix Epirus Heritage. Het Griekse merk Candia staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

  Eigenschappen
 • Het maakproces

  Het maakproces

  We maken onze eigen pocketveren van het beste staal en verpakken ze duurzaam in 100% katoen. De veren worden in honingraatpatroon met de hand aan elkaar genaaid om een langdurige kwaliteit te garanderen. De volgende stap is het aanbrengen van de natuurlatex met jute onderlaag, de lagen katoen/wol en de zachte Viscose matrasstof. In de volgende fase wordt de border met de hand rond het matras genaaid, dit proces kan één tot vier uur in beslag nemen, afhankelijk van het aantal verschillende lagen in het matras. De laatste fase is het tuften, dit gebeurt ook volledig met de hand. Alle lagen in het matras worden nu door middel van een lange naald samengeknoopt met katoenen bandjes en zachte noppen. Natuurlijk is dit een tijdrovend proces en we weten dat we een van de weinige bedrijven in de wereld zijn die dit doen... Maar we weten ook heel goed waarom we dit doen: omdat we geloven dat niets de kwaliteit en het onovertroffen gevoel van een met de hand getuft matras kan vervangen!

  Het maakproces

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.