SALE

Matrassen

M Line Cool Motion 1

€ 799,- € 599,-

Over
M Line Cool Motion 1

 

 

M Line combineert een voortreffelijke drukverdeling, een uitstekende ondersteuning en een goede ventilatie in de Cool Motion 1 matras. Dankzij de Cool Motion technology voelt het matras behaaglijk in zomer en winter, de speciale textielvezels waarborgen een perfecte warmte-uitwisseling voor een constante lichaamstemperatuur. Je kunt daarom langer genieten van een diepe nachtrust.

De vermelde prijs is voor alle 1-persoons maten.

 • Materialen

  Materialen

  De Cool Motion 1 matras heeft een toplaag van soft Visco-elastisch schuim en een geprofileerde basislaag van HR-schuim. Deze laag is zo gezoneerd dat je gehele lichaam uitstekend wordt ondersteund.

  Materialen
 • Maten

  Maten

  De Cool Motion 1 matras is 18 cm. dik en verkrijgbaar in de breedtematen 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 en 200. En in de lengtematen 190, 200, 210 en 220.

  Maten
 • Matrasbekleding

  Matrasbekleding

  De Cool Motion 1 matrasbekleding is gemaakt van een speciale temperatuurregulerende microvezel voor een comfortabel slaapklimaat in zomer en winter. Je kunt de bekleding er gemakkelijk vanaf ritsen en wassen in de machine op 60 graden. 

  Matrasbekleding
 • Garantie

  Garantie

  De Cool Motion 1 matras van M Line heeft een garantie van 5 jaar en een omruilgarantie van maar liefst 100 dagen.

  Garantie

Ontvang advies

Vanaf 3 maart ontvangen wij je graag weer!

Wat een fijn bericht: vanaf woensdag 3 maart mogen wij jou weer in onze winkel ontvangen! Wil jij een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.