SALE

Matrassen

M Line Cool Motion 2

€ 899,- € 674,-

Over
M Line Cool Motion 2

M Line combineert een voortreffelijke drukverdeling, een uitstekende ondersteuning en een goede ventilatie in de Cool Motion 2 matras. Dankzij de Cool Motion technology voelt het matras behaaglijk in zomer en winter, de speciale textielvezels waarborgen een perfecte warmte-uitwisseling voor een constante lichaamstemperatuur. Je kunt daarom langer genieten van een diepe nachtrust.

De vermelde prijs is voor alle 1-persoons maten.

 • Materialen

  Materialen

  De Cool Motion 2 matras heeft een toplaag van firm Visco-elastisch schuim en een geprofileerde basislaag van HR-schuim. Deze laag is zo gezoneerd dat je gehele lichaam uitstekend wordt ondersteund.

  Materialen
 • Maten

  Maten

  De Cool Motion 2 matras is 18 cm. dik en verkrijgbaar in de breedtematen 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 en 200. En in de lengtematen 190, 200, 210 en 220.

  Maten
 • Matrasbekleding

  Matrasbekleding

  De Cool Motion 2 matrasbekleding is gemaakt van een speciale temperatuurregulerende microvezel voor een comfortabel slaapklimaat in zomer en winter. Je kunt de bekleding er gemakkelijk vanaf ritsen en wassen in de machine op 60 graden. 

  Matrasbekleding
 • Garantie

  Garantie

  De Cool Motion 2 matras van M Line heeft een garantie van 5 jaar en een omruilgarantie van maar liefst 100 dagen.

  Garantie

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.