SALE

Matrassen

M Line Cool Motion 3

€ 1.299,- € 974,-

Over
M Line Cool Motion 3

Drukverlagend

M Line combineert in de Cool Motion 3 matras verschillende schuimlagen en iedere laag heeft bijzondere kenmerken. De combinatie van deze lagen resulteert in een uitstekende lichaamsondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en perfecte ventilatie.

De vermelde prijs is voor alle 1-persoons maten.

 • Cool Motion technology

  Cool Motion technology

  Dankzij de Cool Motion technology voelt het matras behaaglijk in zomer en winter, de speciale textielvezels waarborgen een perfecte warmte-uitwisseling voor een constante lichaamstemperatuur. Je kunt daarom langer genieten van een diepe nachtrust. De Cool Motion matrashoes is gemakkelijk af te ritsen en in de machine wasbaar op 60 graden.

  Cool Motion technology
 • Uitstekende ondersteuning

  Uitstekende ondersteuning

  De Cool Motion 3 matras is gemaakt met een toplaag van een hoogwaardig soft visco- elastisch schuim. Deze toplaag vormt precies naar jouw lichaam, zo is de ondersteuning perfect verdeeld. De unieke Clima Support tussenlaag zorgt voor een optimale ventilatie en is voorzien van een extra zachte zone voor je schouders. De basis van de Cool Motion 3 matras is gemaakt van een vormvast en opencellig HR-schuim met een profiel wat je lichaam extra goed ondersteund.

  Uitstekende ondersteuning
 • Maten

  Maten

  De Cool Motion 3 matras is 22 cm. dik en verkrijgbaar in de breedtematen 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 en 200. En in de lengtematen 190, 200, 210 en 220.

  Maten
 • Garantie

  Garantie

  De Cool Motion 3 matras van M Line heeft een garantie van 10 jaar en een omruilgarantie van maar liefst 100 dagen.

  Garantie

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.