SALE

Matrassen

M Line Cool Motion 3

€ 1.099,- € 824,-

Over
M Line Cool Motion 3

Drukverlagend

M Line combineert in de Cool Motion 3 matras verschillende schuimlagen en iedere laag heeft bijzondere kenmerken. De combinatie van deze lagen resulteert in een uitstekende lichaamsondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en perfecte ventilatie.

De vermelde prijs is voor alle 1-persoons maten.

 • Cool Motion technology

  Cool Motion technology

  Dankzij de Cool Motion technology voelt het matras behaaglijk in zomer en winter, de speciale textielvezels waarborgen een perfecte warmte-uitwisseling voor een constante lichaamstemperatuur. Je kunt daarom langer genieten van een diepe nachtrust. De Cool Motion matrashoes is gemakkelijk af te ritsen en in de machine wasbaar op 60 graden.

  Cool Motion technology
 • Uitstekende ondersteuning

  Uitstekende ondersteuning

  De Cool Motion 3 matras is gemaakt met een toplaag van een hoogwaardig soft visco- elastisch schuim. Deze toplaag vormt precies naar jouw lichaam, zo is de ondersteuning perfect verdeeld. De unieke Clima Support tussenlaag zorgt voor een optimale ventilatie en is voorzien van een extra zachte zone voor je schouders. De basis van de Cool Motion 3 matras is gemaakt van een vormvast en opencellig HR-schuim met een profiel wat je lichaam extra goed ondersteund.

  Uitstekende ondersteuning
 • Maten

  Maten

  De Cool Motion 3 matras is 22 cm. dik en verkrijgbaar in de breedtematen 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 en 200. En in de lengtematen 190, 200, 210 en 220.

  Maten
 • Garantie

  Garantie

  De Cool Motion 3 matras van M Line heeft een garantie van 10 jaar en een omruilgarantie van maar liefst 100 dagen.

  Garantie

Ontvang advies

Vanaf 3 maart ontvangen wij je graag weer!

Wat een fijn bericht: vanaf woensdag 3 maart mogen wij jou weer in onze winkel ontvangen! Wil jij een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.