SALE

Matrassen

M Line Cool Motion 6 Hybrid

€ 1.699,-

Over
M Line Cool Motion 6 Hybrid

M Line combineert in de Cool Motion 6 Hybrid matras een comfortabele pocketvering met verschillende schuimlagen. Iedere laag heeft bijzondere kenmerken. Deze combinatie voegt het beste van twee werelden samen, verhoogt het comfort en resulteert in een uitstekende lichaamsondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en perfecte ventilatie.

De vermelde prijs is voor alle 1-persoons maten.

 • Cool Motion technology

  Cool Motion technology

  Dankzij de Cool Motion technology voelt het matras behaaglijk in zomer en winter, de speciale textielvezels waarborgen een perfecte warmte-uitwisseling voor een constante lichaamstemperatuur. Je kunt daarom langer genieten van een diepe nachtrust. De Cool Motion matrashoes is gemakkelijk af te ritsen en in de machine wasbaar op 60 graden.

  Cool Motion technology
 • Perfecte ondersteuning

  Perfecte ondersteuning

  Bovenop de M Line Cool Motion 6 Hybrid matras vind je een laag innovatief firm visco-elastisch schuim dat zich precies vormt naar de contouren van je lichaam. Daaronder is de Clima Support laag aangebracht, dit is een veerkrachtige laag die optimaal ventileerd. Deze laag is speciaal geprofileerd voor een zachte schouderzone. Als basis heeft de Cool Motion 6 Hybrid matras een stevige 7 zone pocketvering. Deze ondersteunen je lichaam op de juiste plaatsen, zodat je een optimale drukverdeling ervaart en soepel opstaat.

  Perfecte ondersteuning
 • Maten

  Maten

  De Cool Motion 6 Hybrid matras is 26 cm. dik en verkrijgbaar in de breedtematen 70, 80, 90, 100, 120 en 140. En in de lengtematen 190, 200, 210 en 220.

  Maten
 • Garantie

  Garantie

  De Cool Motion 6 Hybrid matras van M Line heeft een garantie van 10 jaar en een omruilgarantie van maar liefst 100 dagen.

  Garantie

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.