SALE

Matrassen

M Line Cool Motion 8 Hybrid Premium

€ 1.799,- € 1.349,-

Over
M Line Cool Motion 8 Hybrid Premium

M Line heeft in de Cool Motion 8 Hybrid Premium matras de allernieuwste technieken op slaapgebied verwerkt. Het resultaat is een matras waarin je tot detail wordt ondersteund, waar je gemakkelijk op beweegt en waar je lichaamstemperatuur perfect in balans blijft. 

De vermelde prijs is voor alle 1-persoons maten.

 • Cool Motion technology

  Cool Motion technology

  Dankzij de Cool Motion technology voelt het matras behaaglijk in zomer en winter, de speciale textielvezels waarborgen een perfecte warmte-uitwisseling voor een constante lichaamstemperatuur. Je kunt daarom langer genieten van een diepe nachtrust. De Cool Motion matrashoes is gemakkelijk af te ritsen en in de machine wasbaar op 60 graden.

  Cool Motion technology
 • Ultiem ligcomfort

  Ultiem ligcomfort

  Je ervaart een betere nachtrust dan ooit te voren met de Cool Motion 8 Hybrid Premium matras van M Line. Het speciaal drukverdelend firm visco-elastisch schuim, de dynamische schuimbollen, de Air Release laag en de stevige 7- zones pocketvering werken op een fantastische manier samen en bieden je het ultieme ligcomfort. Iedere nacht weer.

  Ultiem ligcomfort
 • Maten

  Maten

  De Cool Motion 8 Hybrid Premium matras is 26 cm. dik en verkrijgbaar in de breedtematen 70, 80, 90 en 100 en in de lengtematen 190, 200, 210 en 220.

  Maten
 • Garantie

  Garantie

  De Cool Motion 8 Hybrid Premium matras van M Line heeft een garantie van 10 jaar en een omruilgarantie van maar liefst 100 dagen.

  Garantie

Ontvang advies

Vanaf 3 maart ontvangen wij je graag weer!

Wat een fijn bericht: vanaf woensdag 3 maart mogen wij jou weer in onze winkel ontvangen! Wil jij een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.