Matrassen

Matras M Line Green Motion 5

€ 1.699,-

Over
Matras M Line Green Motion 5

Modulair matras met twee labyrinth lagen en side-to-side pocketvering. Voorzien van een soft pocketveer.

De Green Moition is een modulair matras gemaakt met twee labyrinth lagen en side-to-side pocketvering. Voorzien van een soft pocketveer. De side-to-side pocketvering wil zeggen dat de pocketveren helemaal doorlopen tot aan de zijkanten van het matras, wat als uitkomst een aangename ergonomische ondersteuning bied. De dubbele laag labyrinth,die bovenop de pocketveren komt is van zeer mooi ventilerend materiaal gemaakt. Dit materiaal is uitermate geschikt voor iedereen, die een goede ondersteuning nodig heeft. Daarbij biedt het ook meer dan alleen goede ondersteuning. De dubbele laag labyrinth zorgt ervoor dat dat het lucht en vocht beter en sneller door laat. In vergelijking tot het gebruikelijke schuim is dit dus veel beter regulerend, waardoor je het tijdens je nachtrust nooit te warm kunt krijgen. En geniet je tevens van een prettige ongestoorde nachtrust.

De prijs is vanaf de maat 80/200.

 

 • Materialen

  Materialen

  De Green Motion 5 is een volledig circulair matras gemaakt met verschillende materialen. Het matras is opgedeeld in verschillende lagen eerst heb je de basislaag met de side-to-side pocketvering. Met daar op de dubbele laag labyrinth die van een zeer mooi ventilerend materiaal gemaakt wordt namelijk van een soort thermoplast (kunststof).

  Materialen
 • Maten

  Maten

  De Green Motion 5 is een voledig circulair matras te verkrijgen in verschillende maten. Het matras is 22 cm hoog en te verkrijgen in verschillende maten van 80/200 t/m 180/210.

  Maten
 • Circulair

  Circulair

  Gisteren, vandaag en morgen.

  Al onze acties hebben invloed op de aarde. Daarom zetten we stappen naar een groener leven. De Green Motion Modular is dan ook een matras gemaakt van unieke circulaire materialen. Omdat de materialen niet zijn verlijmd kunnen ze gemakkelijk worden teruggebracht naar de oorspronkelijke grondstoffen. Zo ontstaat er minder afval en helpen we de grondstoffen schaarste tegen te gaan. En dat met het comfort dat je van M Line gewend bent. Geniet van een duurzamere nachtrust. Nu én in de toekomst.

  Circulair
 • Garantie

  Garantie

  Voor het eerst slapen op een Green Motion 5 matras is een hele nieuwe ervaring. Sommige mensen hebben enkele weken nodig om aan dit nieuwe comfort te wennen. Als het onverhoopt niet lukt, dan is het binnen 100 dagen mogelijk de matras om te ruilen.

  De Green Motion Modular matras heeft een garantie van in totaal 10 jaar, 5 jaar volledig en 5 jaar afbouwend.

  Garantie

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.