SALE

Matrassen

M Line Green Motion Modular

€ 1.899,- € 1.500,-

Over
M Line Green Motion Modular

Een volledig modulair matras met een optimale ventilatie.

Jaarlijks worden er in Nederland alleen al ongeveer anderhalf miljoen matrassen weggegooid. Daarom gaan wij het anders doen. Het Green Motion Modular matras van M Line is eerlijk en duurzaam. Omdat de verschillende onderdelen van het matras niet verlijmd zijn, kunnen ze zeer eenvoudig gescheiden en gerecyled worden. Zo komen we in actie om de tekorten rondom grondstoffen zoveel mogelijk tegen te gaan. Samen gaan we op weg naar een groenere wereld. Voor onszelf en de volgende generaties. Met het Green Motion Modular matras slaap je duurzaam, zonder af te doen aan kwaliteit en comfort. Het matras exelleert in goede vochtregulatie. De twee Labyrinth lagen bevatten uitstekende ventilatie-eigenschappen waardoor vocht systematisch afgevoerd wordt. De Green Motion Modular matras is dan ook uitermate geschikt voor mensen die het snel warm hebben. De ademende materialen voorkomen dat warmte vastgehouden wordt, wat niet alleen zorgt voor een koel, maar ook voor een fris en hygiënisch matras. Zo voorkom je broeierige nachten en word je iedere dag weer boordevol energie wakker.

 • Circulair

  Circulair

  Gisteren, vandaag en morgen. Al onze acties hebben invloed op de aarde. Daarom zetten we stappen naar een groener leven. De Geen Motion Modular is dan ook een matras gemaakt van unieke circulaire materialen. Omdat de materialen niet zijn verlijmd kunnen ze gemakkelijk worden teruggebracht naar de oorspronkelijke grondstoffen. Zo ontstaat er minder afval en helpen we de grondstoffenschaarste tegen te gaan. En dat met het comfort dat je van M Line gewend bent. Geniet van een duurzamere nachtrust. Nu én in de toekomst.

  Circulair
 • Comfort

  Comfort

  De Green Motion Modular is voorzien van medium of firm pocketveren die helemaal doorlopen tot aan de zijkanten van het matras, met als resultaat een perfecte egonomische ondersteuning over de gehele matras. 

  Ventilerend labyrinth

  Sommige mensen hebben het 's nachts snel warm in bed. De labyrinth lagen van de Green Motion Modular zijn dan ook ontworpen om de ventilatie te optimaliseren. De open lagen laten lucht en vocht namenlijk veel beter en sneller door dan traditioneel schuim, waardoor jij profiteert van een goede warmteafvoer en een optimale vochtregulatie. Door deze uitstekende ventilatie-eigenschappen ervaar je een heerlijk slaapklimaat en krijg je het 's nachts nooit te warm. Zo geniet je niet alleen van een koel en hygiënisch matras, maar ook van een prettige en ongestoorde nachtrust. Je bepaalt zelf je ideale ondersteuning. Het matras is verkrijgbaar met een soft of firm labyrint tussenlaag. Hierdoor wordt het matras harder of zachter en is het dus volledig af te stemmen op jouw lichaam.

  Comfort
 • Garanties

  Garanties

  Voor het eerst slapen op een Green Motion Modular matras is een hele nieuwe ervaring. Sommige mensen hebben enkele weken nodig om aan dit nieuwe comfort te wennen. Als het onverhoopt niet lukt, dan is het binnen 100 dagen mogelijk de matras om te ruilen.

  De Green Motion Modular matras heeft een garantie van in totaal 10 jaar, 5 jaar volledig en 5 jaar afbouwend.

   

   

   

  Garanties
 • Maten

  Maten

  De getoonde prijs is geldig voor de maten: 80/200, 80/210, 90/200, 90/210 en 90/220.

  Tegen meerprijs ook verkrijgbaar in de maten: 140/200, 160/200, 180/200 en 180/210.

  Maten

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.