SALE

Matrassen

Matras M Line Green Motion 7 showmodel 90/200

€ 1.799,- € 899,50

Over
Matras M Line Green Motion 7 showmodel 90/200

Modulair matras met Talalay latex toplaag en side-to-side pocketvering. Voorzien van een soft pocketveer.

De Green Motion is een modulair matras gemaakt met Talalay toplaag en side-to-side pocketvering. Voorzien van een firm pocketveer. De side-to-side pocketvering wil zeggen dat de pocketveren helemaal doorlopen tot aan de zijkanten van het matras, wat als uitkomst een aangename ergonomische ondersteuning bied. De laag labyrinth, die bovenop de pocketveren komt is van zeer mooi ventilerend materiaal. Dit materiaal is uitermate geschikt voor iedereen die een goede ondersteuning nodig heeft. 

De Green Motion is afgedekt met een toplaag, dat gemaakt is van Talalay latex. Deze laag zorgt ervoor dat je een goede en comfortabele ondersteuning krijgt voor het ideale slaapcomfort. Dit matras heeft een optimale ventilering, wat ervoor zorgt dat je koel blijft in de zomer en lekker warm in de winter. De open celstructuur van dit matras voorkomt transpiratie, vermindert huisstofmijt en bevordert een gezonde hygiënische nachtrust. Maatvoering 90/200

 

 • Materialen

  Materialen

  De Green Motion 8 is een volledig circulair matras gemaakt met verschillende materialen. Het matras is opgedeeld in verschillende lagen eerst heb je de basislaag met de side-to-side pocketvering. Vervolgens krijg je een laag die van een zeer mooi ventilerend materiaal gemaakt wordt namelijk van een soort thermoplast (kunststof). En tot slot is de toplaag gemaakt vanTalalay latex.

  Materialen
 • hardheid

  hardheid

  De Green Motion 8 is een volledig circulair matras in de uitvoering soft.

  hardheid
 • Circulair

  Circulair

  Gisteren, vandaag en morgen.

  Al onze acties hebben invloed op de aarde. Daarom zetten we stappen naar een groener leven. De Green Motion Modular is dan ook een matras gemaakt van unieke circulaire materialen. Omdat de materialen niet zijn verlijmd kunnen ze gemakkelijk worden teruggebracht naar de oorspronkelijke grondstoffen. Zo ontstaat er minder afval en helpen we de grondstoffen schaarste tegen te gaan. En dat met het comfort dat je van M Line gewend bent. Geniet van een duurzamere nachtrust. Nu én in de toekomst.

  Circulair
 • Bijzonderheden

  Bijzonderheden

  Dit is een afhaalprijs. Bezorgen is mogelijk tegen een vergoeding.

  Bijzonderheden

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.