SALE

Matrassen

Tempur Original Matras Elite

€ 1.749,- € 1.311,-

Over
Tempur Original Matras Elite

 

 

Tempur Original matras Elite voelt door de Tempur-comfortlaag van drie centimeter heerlijk zacht aan. De matras past zich zeer nauwkeurig aan, aan de contouren van je lichaam, wat zorgt voor optimaal comfort en de beste drukverlagende ondersteuning. Matrassen in deze collectie zijn voorzien van het originele TEMPUR® materiaal - ontwikkeld door middel van onze baanbrekende technologie, afgeleid van de NASA.

 

 • Materialen

  Materialen

  Matras Original Elite is opgebouwd uit een laag van 2x 6,5 cm DuraBase Technology,  9 cm Tempur Support en 3 cm Tempur Comfort

  De QuickRefresh Cover (hoes) is eenvoudig afritsbaar en wasbaar op 60°C voor een altijd frisse bovenlaag. 

  Prijs is vanaf bedmaat 70/200

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Tempur Original Elite is verkrijgbaar in de maten: 70-80-90/200 

  (andere lengtematen tegen meerprijs)

  De hoogte van het matras is 25 cm.

   

   

  Maten
 • Garantie

  Garantie

  Op Tempur-matrassen geldt een volledige garantie van 10 jaar. Gedurende de garantieperiode zal de matras minstens 95% van de originele hoogte behouden, zonder kuilen of bobbels. Niks minder dan uitstekende prestaties voor de komende jaren.

  Garantie
 • Past op

  Past op

  Matras Original Elite combineer je met een vlakke- of verstelbare Premium Flex bedbodem. De bedbodem is een schotelbodem die in combinatie met een Tempur matras je een perfekte ondersteuning geeft.  Alle matras-uitvoeringen van Tempur zijn ook prima te combineren op een boxspring of lattenbodem. 

  Past op

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.