Matrassen

Tempur Pro Smartcool Matras

€ 1.649,-

Over
Tempur Pro Smartcool Matras

Een drukverlagend en verkoelend matras.

 

 

Het Tempur Pro Smartcool matras is een matras met ongekend comfort en ondersteuning. Met het nieuwe materiaal van Tempur dat 20% meer drukverlaging biedt, bewegingen beter absorbeert en zich beter dan ooit tevoren aanpast. De matras met SmartCool matrashoes heeft een soft gevoel en een matrashoogte van 21cm. De matrassen zijn verkrijgbaar in soft, medium en firm.

 • Tempur Advanced Materiaal

  Tempur Advanced Materiaal

  De Tempur Pro Smartcool is een matras die gemaakt is van de nieuwste generatie Tempur Advanced Materiaal De nieuwste generatie Tempur materiaal dat 20% meer druk verlaagt, waardoor die zich nog beter aanpast en nog meer beweging absorbeert.

  Tempur Advanced Materiaal
 • Maten

  Maten

  De Tempur Pro Smartcool is verkrijgbaar in de maten vanaf 70x200 tot en met 200x220.

  Maten
 • Garantie

  Garantie

  Op Tempur-matrassen geldt een volledige garantie van 10 jaar. Gedurende de garantieperiode zal de matras minstens 95% van de originele hoogte behouden, zonder kuilen of bobbels. Niks minder dan uitstekende prestaties voor de komende jaren.

  Garantie
 • Past op

  Past op

  Matras Tempur Pro Smartcool is te combineren met een vlakke- of verstelbare bedbodem van Tempur. De bedbodem is een schotelbodem die in combinatie met een Tempur matras je een perfecte ondersteuning geeft.  Alle matras-uitvoeringen van Tempur zijn ook prima te combineren op een boxspring of lattenbodem. 

  Past op

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.