SALE

Matrassen

Tempur Sensation Matras Elite

€ 1.699,- € 1.274,-

Over
Tempur Sensation Matras Elite

Tijdelijk 2e matras voor de halve prijs!

 

Als je alle voordelen van TEMPUR® wenst, maar ook wilt genieten van een medium gevoel, dan is de TEMPUR® Sensation collectie de perfecte keuze. Matras Sensation Elite geeft een drukverlagende ondersteuning voor meer bewegingsgemak en heeft een toevoeging van een hoge TEMPUR® Comfortlaag van 3 cm. De Sensation Elite heeft het zachtste gevoel binnen de Sensation CoolTouch™ matrascollectie. Tevens is de QuickRefresh™ Cover wasbaar en verwijderbaar.

 

 • Materialen

  Materialen

  Matras Sensation Elite is opgebouwd uit een laag van 14 cm DuraBase Technology, 4 cm Dynamic Support en 4 cm Tempur Support/ 3 cm Tempur Comfort

  De QuickRefresh Cover (hoes) is eenvoudig afritsbaar en wasbaar op 60°C voor een altijd frisse bovenlaag. 

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Prijs op basis van de maat 70-200, grotere maten tegen meerprijs verkrijgbaar.

  De hoogte van het matras is 25 cm.

  Maten
 • Garantie

  Garantie

  Op Tempur-matrassen geldt een volledige garantie van 10 jaar. Gedurende de garantieperiode zal de matras minstens 95% van de originele hoogte behouden, zonder kuilen of bobbels. Niks minder dan uitstekende prestaties voor de komende jaren.

  Garantie
 • Past op

  Past op

  Matras Sensation Elite combineer je met een vlakke- of verstelbare Premium Flex bedbodem. De bedbodem is een schotelbodem die in combinatie met een Tempur matras je een perfekte ondersteuning geeft.  Alle matras-uitvoeringen van Tempur zijn ook prima te combineren op een boxspring of lattenbodem. 

  Past op

Advies van onze slaapadviseurs

Kom langs voor advies op maat

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies! 

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp