SALE

Matrassen

Tempur Sensation Matras Prima

€ 1.349,- € 1.011,-

Over
Tempur Sensation Matras Prima

 

 

Als je alle voordelen van TEMPUR® wenst, maar ook wilt genieten van een medium gevoel, dan is de TEMPUR® Sensation collectie de perfecte keuze. Matras Sensation Prima heeft een drukverlagende ondersteuning voor meer bewegingsgemak en geeft het stevigste gevoel binnen de Sensation CoolTouch™ matrascollectie. Prijs vanaf de maat 70/200

 

 • Materialen

  Materialen

  Matras Sensation Prima is opgebouwd uit een laag van 11 cm DuraBase Technology, 4 cm Dynamic Support en 4 cm Tempur Support.

  De QuickRefresh Cover (hoes) is eenvoudig afritsbaar en wasbaar op 60°C voor een altijd frisse bovenlaag. 

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Prijs op basis van de maat 70-200, grotere maten tegen meerprijs verkrijgbaar.

  De hoogte van het matras is 19 cm.

  Maten
 • Garantie

  Garantie

  Op Tempur-matrassen geldt een volledige garantie van 10 jaar. Gedurende de garantieperiode zal de matras minstens 95% van de originele hoogte behouden, zonder kuilen of bobbels. Niks minder dan uitstekende prestaties voor de komende jaren.

  Garantie
 • Past op

  Past op

  Matras Sensation Prima combineer je met een vlakke- of verstelbare Premium Flex bedbodem. De bedbodem is een schotelbodem die in combinatie met een Tempur matras je een perfekte ondersteuning geeft.  Alle matras-uitvoeringen van Tempur zijn ook prima te combineren op een boxspring of lattenbodem. 

  Past op

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.