SALE

Matrassen

Van Cadsand matras 5SI showmodel 90/200

€ 1.499,- € 699,-

Over
Van Cadsand matras 5SI showmodel 90/200

Bij ons koopt u geen bed, maar nachtrust.

63 Onderzoeken aan 6 kennisinstituten, 140 terabyte aan data, 5200 ontwikkelingsuren en 73 prototypes hebben de perfecte matrassen opgeleverd. Comfortabel en aanpasbaar aan uw persoonlijke slaapbehoefte. Zo word je 's ochtends heerlijk uitgerust wakker om alles uit je dag te halen dat erin zit.

 

 • Matrasbekleding

  Matrasbekleding

  Je Van Cadsand matras heeft een bekleding van Tencel, een duurzame vezel die wordt gemaakt van eucalyptushout. Tencel voelt zo zacht als zijde, houd je lichaam warm in de winter en koel in de zomer en ventileert uitstekend. Bacteriegroei vindt op Tencel maar liefst 2000 keer langzamer plaats dan op synthetische stoffen. De matrasbekleding is volledig afritsbaar en is wasbaar op maar liefst 60°.

  Matrasbekleding
 • Toplaag

  Toplaag

  De aangeritste toplaag van het Van Cadsand 5SI matras is gemaakt van een revolutionair PULSE latex, een nieuwe latexsoort. Dankzij een unieke samenstelling en innovatieve technologie is dit de zachtste, meest veerkrachtige, best ventilerende en sterkste latex ooit.

  Toplaag
 • De kern

  De kern

  In je Van Cadsand 5SI matras zit een kern van pocketveren, die per stuk verpakt zijn in textielzakjes. Zo kan elke veer zich apart naar je lichaam vormen. De veren zijn cilindrisch of tonvormig en zijn in zeven zones verdeeld. Daardoor kan de matras een gewicht tot wel 140 kilo aan. De pocketveren in de matras zijn comfortabel afgedekt met latex, dat is samengesteld uit 50% natuurlatex en 50% synthetische latex. De microscopisch kleine luchtkamertjes zorgen voor een optimale vocht- en warmteregeling. De onderzijde van de Van Cadsand 5SI matras is gemaakt van een zeer goed ventilerend 3D-materiaal. Dit zorgt ervoor dat je matras volledig kan doorluchten.

  De kern
 • Sleepradar

  Sleepradar

  Met de Sleepradar in het Van Cadsand 5SI matras word je slaap contactloos geanalyseert en krijg je via de app een duidelijk inzicht in de kwaliteit van je slaap. Zo kun je nog bewuster omgaan met je nachtrust. Niet aanwezig in het showmodel!

  Sleepradar

Advies van onze slaapadviseurs

Kom langs voor advies op maat

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies! 

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp