SALE

Matrassen

Van Cadsand matras 9SI showmodel 90/200

€ 1.699,- € 899,-

Over
Van Cadsand matras 9SI showmodel 90/200

Bij ons koopt u geen bed, maar nachtrust.

63 Onderzoeken aan 6 kennisinstituten, 140 terabyte aan data, 5200 ontwikkelingsuren en 73 prototypes hebben de perfecte matrassen opgeleverd. Comfortabel en aanpasbaar aan uw persoonlijke slaapbehoefte. Zo word je 's ochtends heerlijk uitgerust wakker om alles uit je dag te halen dat erin zit.

 

 • Matrasbekleding

  Matrasbekleding

  Je Van Cadsand matras heeft een bekleding van Tencel, een duurzame vezel die wordt gemaakt van eucalyptushout. Tencel voelt zo zacht als zijde, houd je lichaam warm in de winter en koel in de zomer en ventileert uitstekend. Bacteriegroei vindt op Tencel maar liefst 2000 keer langzamer plaats dan op synthetische stoffen. De matrasbekleding is volledig afritsbaar en is wasbaar op maar liefst 60°.

  Matrasbekleding
 • Toplaag

  Toplaag

  De aangeritste toplaag van het Van Cadsand 9SI matras is gemaakt van een duurzaam en vormvast visco-elastisch schuim met unieke technologie, die er voor zorgt dat overtollige warmte snel verdwijnt. Het speciale schuim bied een gelijkmatige en stabiele ondersteuning aan je lichaam.

  Toplaag
 • De kern

  De kern

  In je Van Cadsand 9SI matras zit een kern van pocketveren, die per stuk verpakt zijn in textielzakjes. Zo kan elke veer zich apart naar je lichaam vormen. De veren zijn cilindrisch of tonvormig en zijn in zeven zones verdeeld. Daardoor kan de matras een gewicht tot wel 140 kilo aan. De pocketveren in de matras zijn comfortabel afgedekt met medium PULSE latex, deze laag zorgt voor een gelijkmatige ondersteuning, verdeelt over je hele lichaam. De microscopisch kleine luchtkamertjes zorgen voor een optimale vocht- en warmteregeling. De PULSE laag heeft aanpasbare zones. Zo is je matras precies aanpassen aan je voorkeur. Nu, maar ook over 5 jaar! Dit kan bij de 9SI eenvoudig door de losse zones te- wisselen of vervangen. De onderzijde van de Van Cadsand 9SI matras is gemaakt van een zeer goed ventilerend 3D-materiaal. Dit zorgt ervoor dat je matras volledig kan doorluchten.

  De kern
 • Sleepradar

  Sleepradar

  Met de Sleepradar in het Van Cadsand 9SI matras word je slaap contactloos geanalyseert en krijg je via de app een duidelijk inzicht in de kwaliteit van je slaap. Zo kun je nog bewuster omgaan met je nachtrust.

  Sleepradar

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.