Matrassen

Vitario Matras Premium

€ 1.485,-

Over
Vitario Matras Premium

Omdat ieder mens ander is.

Welke matras heeft mijn lichaam nodig?

Een matras dat persoonlijk voor je is gemaakt, want ieder lichaam stelt verschillende eisen aan slaapcomfort. Men kan tenslotte niet voorbijgaan aan eigenschappen als lengte, gewicht en lichaamsverhoudingen als het doel is jouw lichaam -en daarmee je gezondheid- goed te ondersteunen.

 • Technologie

  Technologie

  Het Vitario Premium matras is ontwikkeld in het Medisch Centrum Salzburg en onderscheidt zich doordat het matras voor je aankoop exact op je lichaam wordt ingesteld, maar daarna ook op elk gewenst moment kan worden aangepast.

  Technologie
 • Lig-simulator

  Lig-simulator

  Het Medisch Centrum Salzburg heeft een lig-simulator ontwikkeld welke je lichaamsprofiel en de uitgeoefende druk bij het liggen exact afbeeld. Het is een zeer gevoelig meetapparaat dat bestaat uit druksensoren, gericht aanstuurbare luchtkamers en configuratie-algoritmes. Met de unieke meetresultaten is het direct mogelijk je matras exact in te stellen op jouw lichaam.

  Lig-simulator
 • Exacte zones

  Exacte zones

  Het Vitario Premium matras wordt met de speciale toplaag en de 24 unieke steunelementen exact ingesteld op jouw lichaam. Zo word je gehele lichaam in iedere slaaphouding op een perfecte manier ondersteund.  

  Exacte zones
 • Vitario Care

  Vitario Care

  Je Vitario Premium matras blijft aanpasbaar, en dat op ieder moment. Als je lichaam verandert is het mogelijk om de toplaag en de ondersteuningselementen opnieuw voor je af te stellen. Het VitarioCare-team adviseert en begeleidt je daarbij gratis online. Of kom naar onze winkel voor een gratis nieuwe meting.

  Vitario Care

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.