De specialisten van Kwakernaat Bedden gaan in gesprek met de klant. Wij luisteren naar de klachten en meten met behulp van onze slaaptools en ervaring aan wat voor matras jouw lijf behoefte heeft. Zo vinden we samen een matras wat perfect bij je lichaam en behoeftes aansluit en sta je nooit meer op met klachten.

Bij Kwakernaat Bedden vindt je een ruime collectie kwaliteitsmatrassen in pocketvering, traagschuim, koudschuim en latex in diverse afmetingen en diktes. Matrassen die rekening houden met je lichaamstemperatuur en bestaan uit een unieke samenstelling van innovatieve technieken die de garantie geven van een optimale drukverdeling. Je lichaam ontspant zich automatisch, en dát voel je wanneer je ’s ochtends opstaat.

Bekijk ook eens onze merkenpagina om te zien van welke bekende en duurzame merken wij matrassen in ons assortiment hebben. Wij werken alleen met de topmerken zoals onder andere Auping, Mline en Candia waar wij zelf voor de volle 100% achter staan.

Heeft u speciale wensen qua afmeting of vorm? Bijvoorbeeld een matras met een afgeronde hoek voor in je caravan of op je boot? Of een rond matras? Geen probleem. Geef het aan ons door en wij leveren maatwerk, in elke gewenste vorm en dikte.

De dag waarop je niet meer opstaat met rugklachten is de dag waarop je voor een matras van Kwakernaat hebt gekozen!