De specialisten van Kwakernaat Bedden gaan in gesprek met de klant. Wij luisteren naar de klachten en meten met behulp van onze slaaptools en ervaring aan wat voor topmatras jouw lijf behoefte heeft. Zo vinden we samen een topmatras wat perfect bij je lichaam en behoeftes aansluit en sta je nooit meer op met klachten.

Een topmatras is een matras van 5 tot 12 centimeter dikte - deze wordt bovenop de matras geplaatst. Een topmatras is de ideale oplossing voor  verschillende behoeften. Het kan dan bijvoorbeeld een oplossing zijn voor een te laag bed, een spleet tussen de matrassen of een te hard matras.

Bij Kwakernaat Bedden vindt je een mooie collectie kwaliteitstopmatrassen in traagschuim, koudschuim en latex in diverse afmetingen en diktes. Topmatrassen die rekening houden met je lichaamstemperatuur en bestaan uit een unieke samenstelling van innovatieve technieken die de garantie geven van een optimale drukverdeling. Je lichaam ontspant zich automatisch, en dát voel je wanneer je ’s ochtends opstaat.

Bekijk ook eens onze merkenpagina om te zien van welke bekende en duurzame merken wij topmatrassen in ons assortiment hebben. Wij werken alleen met de topmerken zoals onder andere Auping, Mline, Tempur en Revor waar wij zelf voor de volle 100% achter staan.

Heeft u speciale wensen qua afmeting of vorm? Bijvoorbeeld een topmatras met een afgeronde hoek voor in je caravan of op je boot? Of een rond matras? Geen probleem. Geef het aan ons door en wij leveren maatwerk, in elke gewenste vorm en dikte.