Topmatrassen

Auping topper Comfort

€ 295,-

Over
Auping topper Comfort

Voor extra slaapcomfort en gemak.

 

Met de Comfort topper van Auping voel je bed extra comfortabel en maak je het bed heel gemakkelijk op. Prijs vanaf ( maat 80-200 )

 • Materialen

  Materialen

  Auping Topper Comfort  heeft een kern van HR Koudschuim, dit is duurzaam, vormvast en verlucht uitstekend. De onderkant van de Topper is voorzien van een extra luchtdoorlatende bekleding welke bijdraagt aan een prettig slaapklimaat. En wanneer je de topper combineerd met een comfortabel boxspringmatras van Auping kun je de topper en matras aan elkaar knopen.

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Topper Comfort  is verkrijgbaar in de maten:

  80, 90 of 100 breed, 200 lang. Lengtematen 210 en 220 cm.

  120, 140,160,180,200 breed en lengtematen 200, 210, 220 cm.

  Slipttopper Comfort 160, 180, 200 breed en lengtematen 200, 210, 220.

  Hoogte Topper Comfort: 7 cm

   

  Maten
 • Opties

  Opties

  Je kunt de Auping Comfort topper tegen meerprijs ook bestellen met een afritsbare en wasbare tijk. Daarnaast is het ook mogelijk de topper met een split te bestellen, dit werkt perfect op een verstelbaar bed.

  Opties
 • Past op

  Past op

  De Auping Comfort Topper past goed op een pocketveermatras in combinatie met een boxspring, spiraal of lattenbodem. Je kunt met de topmatras ook de naad tussen twee matrassen goed overdekken of je bed simpelweg iets hoger maken om gemakkelijker in en uit bed te stappen.

  Past op

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.