Topmatrassen

Auping topper Deluxe

€ 495,-

Over
Auping topper Deluxe

Voor extra soepel slaapcomfort en gemak.

 

De Auping Deluxe topper zorgt voor extra zachtheid, veerkracht en comfort en maakt je boxspring compleet. Prijs vanaf ( maat 80-200 )

 • Materialen

  Materialen

  Auping Topper DeLuxe  heeft een kern van Perfo Latex, welke zorgt voor een heerlijk comfort dankzij een zeer goede veerkracht en hoogwaardige vochtregulatie. De onderkant van de Topper is voorzien van een extra luchtdoorlatende bekleding welke bijdraagt aan een prettig slaapklimaat. En wanneer je de topper combineerd met een comfortabel boxspringmatras van Auping kun je de topper en matras aan elkaar knopen.

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Topper DeLuxe is verkrijgbaar in de maten:

  80, 90 of 100 breed, 200 lang. Lengtematen 210 en 220 cm.

  120, 140,160,180,200 breed en lengtematen 200, 210, 220 cm.

  Slipttopper Comfort 160, 180, 200 breed en lengtematen 200, 210, 220.

  Hoogte Topper DeLuxe: 8 cm

  Maten
 • Opties

  Opties

  De Auping Deluxe topper zorgt voor extra zachtheid en comfort en maakt je boxspring compleet. Je kunt kiezen uit verschillende type toppers, verkrijgbaar in 1- en 2-persoons formaten. Een verstelbare boxspring met een 2-persoons topper? Kies dan voor de splittopper, hierin zit een split zodat je de boxen onafhankelijk van elkaar kunt verstellen. De topper DeLuxe wordt standaard geleverd met een afneembare en wasbare tijk. 

  Opties
 • Past op

  Past op

  De Auping DeLuxe Topper past goed op een pocketveermatras in combinatie met een boxspring, spiraal of lattenbodem. Je kunt met de topmatras ook de naad tussen twee matrassen goed overdekken of je bed simpelweg iets hoger maken om gemakkelijker in en uit bed te stappen.

  Past op

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.