Topmatrassen

Auping topper Prestige Rich

€ 795,-

Over
Auping topper Prestige Rich

Een weldaad van comfort en luxe.

 

De Auping Prestige Rich topper geeft je een uitstekende comfortbelevenis dankzij een unieke combinatie van superieure veerkracht en optimale vochtregulatie. Prijs vanaf ( maat 80-200 )

 

 • Materialen

  Materialen

  De Auping Prestige Rich Topper heeft een kern van de allerbeste Pura soft latex en is uiterst duurzaam, ventilerend en comfortabel. De onderkant van de Topper is voorzien van een extra luchtdoorlatende bekleding welke bijdraagt aan een prettig slaapklimaat.

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Topper Prestige Rich is verkrijgbaar in de maten:

  80, 90 of 100 breed, 200 lang. Lengtematen 210 en 220 cm.

  120, 140,160,180,200 breed en lengtematen 200, 210, 220 cm.

  Slipttopper Comfort 160, 180, 200 breed en lengtematen 200, 210, 220.

  Hoogte Topper Prestige: 10 cm

  Maten
 • Opties

  Opties

  Je kunt kiezen uit verschillende type toppers, verkrijgbaar in 1- en 2-persoons formaten. Een verstelbare boxspring met een 2-persoons topper? Kies dan voor de splittopper, hierin zit een split zodat je de boxen onafhankelijk van elkaar kunt verstellen. En voor langere frisheid is de topper Prestige Rich standaard wasbaar.

  Wanneer je de topper combineerd met een comfortabel boxspringmatras van Auping kun je de topper en matras aan elkaar knopen.

  Opties
 • Past op

  Past op

  De Auping Topper Prestige Rich past goed op een pocketveermatras in combinatie met een boxspring, spiraal of lattenbodem. Je kunt met de topmatras ook de naad tussen twee matrassen goed overdekken of je bed simpelweg iets hoger maken om gemakkelijker in en uit bed te stappen.

  Past op

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.