Topmatrassen

Comfort Hybrid topper Revor Bedding

€ 165,-

Over
Comfort Hybrid topper Revor Bedding

Voor extra slaapcomfort, ventilatie en vochtafdrijvende eigenschappen.

 

De Comfort Hybrid topper van Revor is een aangename topper die zorgt voor extra comfort. De topper is gemaakt van Hybrid Foam. Deze topper biedt een goede ondersteuning en heeft door zijn open celstructuur uitstekende ventilerende en vochtafdrijvende eigenschappen. Een topper kan een oplossing zijn voor meerdere problemen, zoals een te hard matras, een spleet tussen de matrassen of om makkelijker in of uit bed te stappen. De afneembare dubbeldoek hoes is wasbaar op 40°C.

 • Materialen

  Materialen

  De Comfort Hybrid topper van Revor is gemaakt van Hybrid Foam gemaakt. Dat ervoor zorg

  Materialen
 • Maten

  Maten

  De Comfort Hybrid topper van Revor is in verschillende maten verkrijgbaar vanaf 70/200 tot en met 200/200.

   

  Maten
 • Hygyiëne

  Hygyiëne

  Hygiëne is altijd fijn en belangrijk om je topmatras lang goed te houden. Bij deze topper is het daarom mogelijk om de hoes van de topper te wassen op 40°C. 

  Hygyiëne
 • Past op

  Past op

  De Revor Hybrid Comfort Topper past goed op een pocketveermatras in combinatie met een boxspring, spiraal of lattenbodem. Je kunt met de topmatras ook de naad tussen twee matrassen goed overdekken of je bed simpelweg iets hoger maken om gemakkelijker in en uit bed te stappen.

  Past op

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.