SALE

Topmatrassen

M line Topmatras Luxe Intense

€ 599,- € 449,-

Over
M line Topmatras Luxe Intense

Uitstekende drukverdeling en comfort

 

Topmatras 'Start Intense' van het kwaliteitsmerk 'M line' geeft je matras net dat beetje extra's in comfort. De topper is van zeer hoge kwaliteit en heeft een perfecte drukverdeling.

 

 • Materialen

  Materialen

  Topper Luxe Intense bestaat uit een 8 cm visco-elastische schuim en vormt zich exact naar de contouren van je lichaam. Door de goede eigenschappen van traagschuim ontstaat er een perfecte drukverdeling en voelt het heerlijk comfortabel aan.

   

  Materialen
 • Maten

  Maten

  Leverbaar in de maten:70-80-90-100/200-210-220

  Tweepersoons-maten verkrijgbaar (meerprijs) in alle standaardmaten en ook leverbaar met een split (meerprijs). Dwz voorzien van inkepingen in hoofd- en voeteneinde (dit voor  2-persoons verstelbare bodems). 

  Maten
 • Comfort

  Comfort

  Wil je graag een extra laag comfort toevoegen aan je huidige matras? Kies dan voor de luxe Intense topper van M line. De M line toppers zijn uitstekend om je huidige matras extra comfort te geven en de levensduur van je onderliggende matras te verlengen. En dankzij de laag traagschuim heb je geen last meer van de naad tussen de matrassen.

  Comfort
 • Hygiëne

  Hygiëne

  De hoes die om de topper heen zit, is afritsbaar en wasbaar tot wel 60 graden Celsius.

  Hygiëne

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.