Pijn bij slapen op zij

Ervaart u pijn wanneer u op uw zij slaapt? Dat is vervelend. Deze pijnklachten kunnen namelijk aanhouden, zodat u hier veel last van heeft tijdens het dagelijks leven. Bijvoorbeeld wanneer u wilt bukken, lopen, zitten of liggen. In veel gevallen kunt u de pijnklachten verminderen of zelfs verhelpen met een matras of hoofdkussen op maat. Meer weten? Lees hier meer of schakel de adviseurs van Kwakernaat Bedden in!

 

Pijn in zij voorkomen

Pijn in uw zij kan verschillende oorzaken hebben. Sommige oorzaken zijn niet zo onschuldig en het is verstandig dat u hiervoor een arts raadpleegt. Zo kan zijpijn veroorzaakt worden door nierklachten, galstenen, leverproblemen of problemen met uw milt. Daarnaast kan pijn in de zij komen doordat u een spier heeft verrekt of u tijdens het slapen niet voldoende ondersteuning krijgt in uw zij.

 

Kies het juiste matras bij pijnklachten

U kunt zelf uw pijnklachten verminderen of laten verdwijnen. Hoe? Kies voor het juiste matras bij uw pijnklachten. De keuze voor het matras is heel persoonlijk: wat voor u werkt, werkt voor een andere persoon niet. Het allerbeste matras is een matras dat speciaal is afgestemd op uw pijnklachten én uw slaapwensen! Bij Kwakernaat Bedden kunnen we uw pijnklachten in beeld brengen met een handig scanapparaat. Dit apparaat brengt uw wervelkolom 2-dimensionaal in beeld, zodat wij gemakkelijk de probleemgebieden kunnen bepalen. We kunnen vervolgens een matras of hoofdkussen op maat maken, zodat uw lichaam op de juiste punten wordt ondersteund.

Persoonlijk en deskundig slaapadvies

Kwakernaat Bedden is de slaapkamerspecialist van Roosendaal en omstreken. In ons assortiment vindt u onder andere bedden & boxsprings, matrassen, kussens & dekbedden en bedtextiel van topmerken als Auping, Cinderella, MLine, Silvana Support en Ultima. Maar dat niet alleen: wij voorzien onze klanten van een slaapadvies op maat. Heeft u pijnklachten, dan kunnen wij u een persoonlijk en deskundig slaapadvies geven. Hierbij kunnen wij u adviseren een ander matras of hoofdkussen te gebruiken. Wij kunnen zelfs producten voor u op maat maken.


Bezoek onze showroom

Heeft u last van pijn bij het slapen op uw zij en bent u benieuwd wat een goed matras of nek- of hoofdkussen voor u kan betekenen? Kom langs bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden! Maak een afspraak in onze winkel en onze adviseurs voorzien u graag van een advies op maat. In onze showroom kunt u een verscheidenheid aan bedden, matrassen en kussens uitproberen, en een selectie vindt u ook op onze website. Graag tot ziens!