Pijn bij slapen op zij

Ervaar je pijn wanneer je op je zij slaapt? Dat is vervelend. Deze pijnklachten kunnen namelijk aanhouden, zodat je hier veel last van heeft tijdens het dagelijks leven. Bijvoorbeeld wanneer je wil bukken, lopen, zitten of liggen. In veel gevallen kun je de pijnklachten verminderen of zelfs verhelpen met een matras of hoofdkussen op maat. Meer weten? Lees hier meer of schakel de adviseurs van Kwakernaat Bedden in!

Pijn in zij voorkomen

Pijn in je zij kan verschillende oorzaken hebben. Sommige oorzaken zijn niet zo onschuldig en het is verstandig dat je hiervoor een arts raadpleegt. Zo kan zijpijn veroorzaakt worden door nierklachten, galstenen, leverproblemen of problemen met je milt. Daarnaast kan pijn in de zij komen doordat je een spier hebt verrekt of je tijdens het slapen niet voldoende ondersteuning krijgt in je zij.

Kies het juiste matras bij pijnklachten

Je kunt zelf de pijnklachten verminderen of laten verdwijnen. Hoe? Kies voor het juiste matras bij jouw pijnklachten. De keuze voor het matras is heel persoonlijk: wat voor jou werkt, werkt voor een andere persoon niet. Het allerbeste matras is een matras dat speciaal is afgestemd op jouw pijnklachten én slaapwensen! Bij Kwakernaat Bedden kunnen we jouw pijnklachten in beeld brengen met een handig scanapparaat. Dit apparaat brengt de wervelkolom 2-dimensionaal in beeld, zodat wij gemakkelijk de probleemgebieden kunnen bepalen. We kunnen vervolgens een matras of hoofdkussen op maat maken, zodat jouw lichaam op de juiste punten wordt ondersteund.

Persoonlijk en deskundig slaapadvies

Kwakernaat Bedden is de slaapkamerspecialist van Roosendaal en omstreken. In ons assortiment vindt je onder andere bedden & boxspringsmatrassenkussens & dekbedden en bedtextiel van topmerken als Auping, CinderellaMLine, Silvana Support en Ultima. Maar dat niet alleen: wij voorzien onze klanten van een slaapadvies op maat. Heb je pijnklachten, dan kunnen wij je een persoonlijk en deskundig slaapadvies geven. Hierbij kunnen wij je adviseren een ander matras of hoofdkussen te gebruiken. Wij kunnen zelfs producten voor je op maat maken.

Bezoek onze showroom

Heb je last van pijn bij het slapen op de zij en bent je benieuwd wat een goed matras of nek- of hoofdkussen voor jou kan betekenen? Kom langs bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden! Maak een afspraak in onze winkel en onze adviseurs voorzien je graag van een advies op maat. In onze showroom kun je een verscheidenheid aan bedden, matrassen en kussens uitproberen, en een selectie vindt je ook op onze website. Graag tot ziens!

meten is weten

Meet jouw lichaam
met de nieuwste scantechnologie

Omdat ieder mens anders is, en er ook verschillende wensen zijn, is het matras van Vitario volledig in te stellen naar elke lichaamsbouw. Een matras dat voor jou persoonlijk gemaakt is om de juiste ondersteuning te verkrijgen en daarmee het beste slaapcomfort. Een matras van Vitario onderscheidt zich, doordat het exact op jouw lichaam wordt ingesteld, maar daarna ook op elk gewenst moment kan worden aangepast. Het matras blijft veranderbaar, en dat op ieder moment. Dit is van belang als de lichaamseigenschappen veranderen. Denk hierbij aan gewichtsveranderingen, het gebruik van de spieren of een zwangerschap.

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.