Pijnklachten behandelen met een matras

Kamp je met pijnklachten, bijvoorbeeld aan je rug, nek, schouder, arm of heup? Deze klachten kunnen je belemmeren in het dagelijks leven. Zo kun je pijn ervaren tijdens het zitten, bukken, rekken of liggen. Je hebt hier niet alleen last van tijdens het sporten en bewegen, maar ook tijdens het werk of bij de dagelijkse klussen in huis. Deze pijnklachten kunnen heel verschillende oorzaken hebben, maar in veel gevallen kun je de pijn verlichten of laten verdwijnen met een goed matras of hoofdkussen! Kom langs bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden en laat je adviseren.

Rugklachten en nekklachten behandelen

De rug is een zwakke plek in het menselijk lichaam. Niet gek, want onze rug moet ongeveer tweederde van ons lichaamsgewicht dragen. Dat de rug een zwakke plek is, blijkt wel uit het feit dat 80% van de volwassenen wel eens te maken krijgt met rugpijn of lage rugpijn. Datzelfde geldt voor de nek: bijna 70% van de mensen heeft in zijn of haar leven last van nekklachten. Pijn aan de rug of nek kan acuut optreden en kan ook net zo gemakkelijk weer verdwijnen. Je kunt ook chronisch last houden van deze pijnen.

Het juiste matras of hoofdkussen bij uw pijnklachten

Gelukkig kun je zelf de pijn verminderen of laten verdwijnen, bijvoorbeeld met een goed matras en hoofdkussen! De keuze voor een matras of kussen is hierbij heel persoonlijk: wat voor jou werkt, werkt voor een ander weer niet. Het allerbeste matras of hoofdkussen is een product dat speciaal is afgestemd op jouw pijnklachten en jouw slaapwensen!

Persoonlijk en deskundig slaapadvies

Kwakernaat Bedden is de slaapkamerspecialist van Roosendaal en omstreken. In ons assortiment vindt je onder andere bedden & boxspringsmatrassenkussens & dekbedden en bedtextiel van topmerken als Auping, CinderellaMLine, Silvana Support en Ultima. Maar dat niet alleen: wij voorzien onze klanten van een slaapadvies op maat. Om de pijnklachten in kaart te brengen, werken we bij Kwakernaat Bedden met een handig scanapparaat. Deze brengt de wervelkolom 2-dimensionaal in beeld, zodat wij gemakkelijk de probleemgebieden kunnen bepalen en hier vervolgens een matras of hoofdkussen op maat voor kunnen maken.

Kom langs bij Kwakernaat Bedden

Wil je pijnklachten behandelen met een matras? Kom naar Kwakernaat Bedden! Maak een afspraak en onze adviseurs geven je graag meer informatie en voorzien je van een advies op maat. Bovendien kun je in onze showroom een verscheidenheid aan matrassen en kussens uitproberen! Een selectie van deze matrassen en bedden vindt je bovendien op onze website.

 

meten is weten

Meet jouw lichaam
met de nieuwste scantechnologie

Omdat ieder mens anders is, en er ook verschillende wensen zijn, is het matras van Vitario volledig in te stellen naar elke lichaamsbouw. Een matras dat voor jou persoonlijk gemaakt is om de juiste ondersteuning te verkrijgen en daarmee het beste slaapcomfort. Een matras van Vitario onderscheidt zich, doordat het exact op jouw lichaam wordt ingesteld, maar daarna ook op elk gewenst moment kan worden aangepast. Het matras blijft veranderbaar, en dat op ieder moment. Dit is van belang als de lichaamseigenschappen veranderen. Denk hierbij aan gewichtsveranderingen, het gebruik van de spieren of een zwangerschap.

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.