Pijnklachten behandelen met een matras

Kampt u met pijnklachten, bijvoorbeeld aan uw rug, nek, schouder, arm of heup? Deze klachten kunnen u belemmeren in het dagelijks leven. Zo kunt u pijn ervaren tijdens het zitten, bukken, rekken of liggen. U heeft hier niet alleen last van tijdens het sporten en bewegen, maar ook tijdens uw werk of bij uw dagelijkse klussen in huis. Deze pijnklachten kunnen heel verschillende oorzaken hebben, maar in veel gevallen kunt u de pijn verlichten of laten verdwijnen met een goed matras of hoofdkussen! Kom langs bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden en laat u adviseren.

Rugklachten en nekklachten behandelen

De rug is een zwakke plek in het menselijk lichaam. Niet gek, want onze rug moet ongeveer tweederde van ons lichaamsgewicht dragen. Dat de rug een zwakke plek is, blijkt wel uit het feit dat 80% van de volwassenen wel eens te maken krijgt met rugpijn of lage rugpijn. Datzelfde geldt voor uw nek: bijna 70% van de mensen heeft in zijn of haar leven last van nekklachten. Pijn aan uw rug of nek kan acuut optreden en kan ook net zo gemakkelijk weer verdwijnen. U kunt ook chronisch last houden van deze pijnen.

Het juiste matras of hoofdkussen bij uw pijnklachten

Gelukkig kunt u zelf de pijn verminderen of laten verdwijnen, bijvoorbeeld met een goed matras en hoofdkussen! De keuze voor een matras of kussen is hierbij heel persoonlijk: wat voor u werkt, werkt voor een ander weer niet. Het allerbeste matras of hoofdkussen is een product dat speciaal is afgestemd op uw pijnklachten en uw slaapwensen!

Persoonlijk en deskundig slaapadvies

Kwakernaat Bedden is de slaapkamerspecialist van Roosendaal en omstreken. In ons assortiment vindt u onder andere bedden & boxsprings, matrassen, kussens & dekbedden en bedtextiel van topmerken als Auping, Cinderella, MLine, Silvana Support en Ultima. Maar dat niet alleen: wij voorzien onze klanten van een slaapadvies op maat. Om uw pijnklachten in kaart te brengen, werken we bij Kwakernaat Bedden met een handig scanapparaat. Deze brengt uw wervelkolom 2-dimensionaal in beeld, zodat wij gemakkelijk de probleemgebieden kunnen bepalen en hier vervolgens een matras of hoofdkussen op maat voor kunnen maken.

 

Kom langs bij Kwakernaat Bedden

Wilt u pijnklachten behandelen met een matras? Kom naar Kwakernaat Bedden! Maak een afspraak en onze adviseurs geven u graag meer informatie en voorzien u van een advies op maat. Bovendien kunt u in onze showroom een verscheidenheid aan matrassen en kussens uitproberen! Een selectie van deze matrassen en bedden vindt u bovendien op onze website.